-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su kūno kritikais kovojanti Billie Eilish prisipažino badavusi ir išbandžiusi lieknėjimo tabletes

Per kelerius pastaruosius metus šlovės laiptais užlipusi Billie Eilish papasakojo apie „siaubingus“ santykius su savo kūnu bei prisipažino 12-kos gėrusi lieknėjimo tabletes, rašo Independent.co.uk.
Billie Eilish
Billie Eilish / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Billie Eilish

19-metė atlikėja, pernai susišlavusi net penkias „Grammy“ statulėles, aukštinama dėl savo kuriamų dainų, muzikos, taip pat išskirtinio stiliaus – keliais dydžiais didesnių drabužių. B.Eilish prisipažino taip besirengianti dėl vienos labai paprastos priežastis – kad žmonės negalėtų „kritikuoti jos kūno“.

Būtent priešingai nutiko pernai, fotografams merginą įamžinus vilkinčią kūną aptempiančius marškinėlius ir šortus. Radę progą, B.Eilish figūrą tuojau pat ėmė komentuoti internautai.

Apie šią patirtį, kalbėdama su „Vanity Fair“, dainininkė sakė: „Manau, mane supantys žmonės dėl to nerimavo labiau nei aš, nes priežastis, kodėl save žalodavau, buvo mano kūnas. Jei atvirai, apsmukusius drabužius pradėjau nešioti taip pat tik dėl savo kūno.“

Vida Press nuotr./Billie Eilish
Vida Press nuotr./Billie Eilish

Apibūdindama psichologinę brandą dėl savo išvaizdos, B.Eilish, kuriai diagnozuotas Tureto sindromas ir klausos apdorojimo sutrikimas, sakė dabar turinti sveikesnį mąstymą nei ankstyvoje paauglystėje.

„Labai labai džiaugiausi, kad dabar esu tokiame gyvenimo etape, nes jei tai būtų nutikę prieš trejus metus, pačioje siaubingų santykių su kūnu viršūnėje... Arba tada, kai daug šokau prieš penkerius metus. Tai buvo laikas, kai nieko nevalgydavau. Marinau save badu“, – pasakojo B.Eilish.

Dainininkė taip pat pasakojo susigundžiusi lieknėjimo piliulėmis, tačiau jų išgėrus merginai, kuriai tuo metu buvo vos 12 metų, pasireiškė tik šalutiniai poveikiai.

„Prisimenu, kai išgėriau tabletę, kuri turėjo man padėti atsikratyti svorio, prišlapinau į lovą. Man buvo 12 metų. Tai beprotiška“, – tęsė atlikėja.

B.Eilish prisipažino niekada nesitikėjusi, kad jos kūną žmonės aptarinės socialiniuose tinkluose – ar ji būtų laikoma teigiamo požiūrio į žmogaus kūną ambasadore, ar būtų kritikuojama jos figūra ir apranga.

„Galvojau būsiu vienintelė, kuriai teks susidurti su neapykanta savo kūnui, bet, pasirodo, internetui jis taip pat nepatinka“, – sakė B.Eilish.

Kur pranešti ir ieškoti pagalbos
Jei reikia skubios pagalbos
Skambinkite pagalbos telefonu 112
Jei esate savižudybės krizėje, arba ieškote pagalbos kitam
Jei patyrėte smurtą
Jei reikalinga emocinė (psichologinė) pagalba telefonu, arba internetu
Jei esi vaikas ir tau reikalinga pagalba

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius