Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su vėžiu kovojanti muilo operų žvaigždė Edith Gonzalez pasirodė ant žurnalo viršelio

Meksikiečių muilo operų žvaigždė Edith Gonzalez (52 m.) nuo pernai kovoja su vėžiu, tačiau šiai klastingai ligai pasiduoti ji neketina ir su optimizmu žiūri į ateitį.
Edith Gonzalez telenovelėje „Laukinė širdis“ (1993) ir ant žurnalo „Quién“ viršelio (2017)
Edith Gonzalez telenovelėje „Laukinė širdis“ (1993) ir ant žurnalo „Quién“ viršelio (2017) / „Televisa“ ir „Quién“ nuotr.

Nebijodama apie savo ligą ir išgyvenimus kalbėti viešai, aktorė net įsiamžino Meksikoje populiaraus žurnalo „Quién“ viršelyje, neslėpdama savo plikos galvos – su plaukais jai teko atsisveikinti po chemoterapijos procedūrų.

Edith Gonzalez atsisakė peruko – norėjo pasirodyti tokia, kokia yra, tuo pačiu padrąsindama kitas vėžiu sergančias moteris.

Interviu žurnalui aktorė sakė, kad nors buvo labai labai sunkių dienų, niekada neleido blogoms mintimis paimti viršaus. Be to, nieko apie savo sveikatos būklę ji neslepia ir nuo savo vienturtės dukters, 12-metės Constanzos.

„Noriu, kad Constanza matytų stiprią motiną. Nieko nuo jos neslepiu apie savo ligą – ji žino, kad stiprybė tūno tavo viduje“, – sakė Edith Gonzalez.

Gimdos vėžys aktorei buvo diagnozuotas praėjusią vasarą – po kelių mėnesių gydymo ji pati apie tai pranešė socialiniuose tinkluose, kad išvengtų spekuliacijų ir gandų jos sveikatos tema.

„Žingsnis į priekį yra žingsnis į gyvenimą!!! Mano naujas įvaizdis naujajai mano versijai!!! Pirma – pasipuošk. Antra – pralinksmėk. Trečia – pasirodyk ir niekada niekada nepasiduok!!!“ – tokiu pozityvumo užtaisu su gerbėjais tada dalijosi aktorė, parodžiusi savo naują, dėl ligos pasikeitusį įvaizdį.

Iki šiol vienas ryškiausių vaidmenų Edith Gonzalez karjeroje – kostiuminėje telenovelėje „Laukinė širdis“ („Corazón salvaje“), kuri aktorę išgarsino visame pasaulyje. Po to ji sukūrė dar ne vieną pagrindinį vaidmenį tokiose ir Lietuvoje rodytose muilo operose kaip „Niekada tavęs nepamiršiu“, „Salomėja“, „Negailestingas pasaulis“ ir kt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius