-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sulieknėjusi dainininkė Adele papuoš žurnalo „Vogue“ viršelį

Po gerklės operacijos sveikstanti dainininkė Adele turėtų papuošti amerikietiškojo pavasarį pasirodysiančio „Vogue“ viršelį.
Adele
Adele / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Rugsėjo mėnesį Adele nuotrauka jau pasirodė britiškojo „Vogue“ žurnalo viršelyje. Pranešama, kad populiarus madų žurnalas su dainininkės fotografijomis Jungtinių Amerikos Valstijų spaudos kioskuose turėtų atsirasti kovo mėnesį, rašo dailymail.co.uk.

Teigiama, kad pavasarinis „Vogue“ yra vertinamas labiau nei rudens leidimas ir jo viršelį turėtų papuošti ne įžymybės portretas, o nuotrauka visu ūgiu. Panašu, kad šešių „Grammy“ apdovanojimų laimėtoja po truputį tampa ne tik muzikos, bet ir mados ikona.

Niekam ne paslaptis, kad dainininkė Adele yra apvalesnių kūno formų – tokio sudėjimo moterys „Vogue“ viršelyje atsiduria itin retai. Pasigirdo spėlionių, kad atlikėja bando numesti svorio prieš šią fotosesiją – savo „Twitter“ profilyje 23-ejų metų mergina patalpino naujausią nuotrauką, kurioje ji atrodo itin sulieknėjusi.

Šią nuotrauką bei rugsėjo mėnesio „Vogue“ viršelį galite išvysti čia.

Kaip Adele atrodė prieš gerklės operaciją ir po jos, galite pamatyti čia.

Adele nuotraukos taip pat pasirodė žurnalų „Cosmopolitan“ ir „The Gentlewoman“ viršeliuose. Jos įrodė, kad leidiniai gali būti perkami ne tik tada, kai nuo jų viršelių žvelgia dietų išvargintos įžymybės.

Paskutinį kartą apvalesnių formų moteris „Vogue“ viršelį papuošė 2007 metais – tąkart ja tapo dainininkė Jennifer Hudson.

Dar vieną siurprizą „Vogue“ žurnalas pateikė naujausiam 2012 metų sausio viršeliui pasirinkęs 62-ejų sulaukusią aktorę Meryl Streep. Ji tapo vyriausia moterimi, kurios nuotrauka atsidūrė redaktorės Annos Wintour leidinio viršelyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius