-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sunkiai atpažįstamas Zacas Efronas patyrė neįtikėtiną transformaciją

Australijos dykumoje nufilmuoto trilerio „Auksas“ (angl. „Gold“) anonse 34-erių metų amerikiečių aktorius Zacas Efronas atrodo vos atpažįstamas po to, kai dėl pagrindinio vaidmens patyrė neįtikėtiną kūno transformaciją.
Zacas Efronas
Zacas Efronas / Du Kine nuotr.

Filme Zacas Efronas vaidina vyrą, kuris kartu su savo kompanionu, australų kino žvaigžde Anthony Hayesu, randa didžiulį aukso grynuolį. Tačiau jam tenka kovoti su atšiauria dykuma siekiant, kad jų radinys liktų saugus.

Anonse pagrindinį vaidmenį atliekantis Z.Efronas yra susivėlęs, apaugęs vešlia barzda ir su neįtikėtinu makiažu, įskaitant netikrus pjūvius, mėlynes, netikrą kraują ir pūslėtą odą. Praūžus eilinei audrai, jį taip pat galima pamatyti visiškai padengtą purvu.

„Aš pradėjau vaidinti vaikystėje ir tai buvo viskas, ką iš tikrųjų norėjau daryti savo gyvenime. Turėjau tiek daug puikių akimirkų, tad nelabai jaudinuosi dėl didžiulės sėkmės, nors vis dar esu ambicingas. Aš visada buvau žmogus, kuris niekada nenorėjo užmigti ant laurų. Visada stengiuosi viską padaryti kuo idealiau. Bandau save stumti į priekį ir tai padarė mano gyvenimą daug įdomesnį, nei būtų kitu atveju. Kiekvieną kartą kuriant filmą reikia susidurti su savo baimėmis. Man patinka manyti, kad esu gana mėgstantis nuotykius ir sau iškeliu kuo aukščiau kartelę“, – teigia aktorius Zacas Efronas.

„Mano tikslas buvo lėtai kurti karjerą dirbant su talentingais aktoriais. Taip išmoksti šio amato ir parodyti žmonėms, kad galiu dirbti rimtą darbą. Esu labai dėkingas, kad mano ankstesni filmai leido imtis visiškai kitokio vaidmens filme „Auksas“.

Filme Zaco Efrono personažas galiausiai pradeda patirti net paranoją, kai laukdamas savo kompaniono ir saugodamas auksą susitinka su paslaptinga moterimi, kurią vaidina Susie Porter.

Trileris „Auksas“, pradėtas filmuoti 2000 m. buvo nufilmuotas pietų Australijoje. Prieš tai aktorius Z.Efronas daugiau nei metus praleido Australijoje, pabėgdamas nuo COVID-19 pandemijos nusiaubtų JAV, kur su broliu praleido keliaudamas po savo naujais namais tapusią Australiją, filmuodamas „Emmy“ apdovanojimą pelniusį dokumentinį serialą „Down to Earth with Zac Efron“.

Nors filme „Auksas“ makiažo ir drabužių departamento dėka, puikų pasirodymą atlikęs aktorius Zacas Efronas, tampa beveik neatpažįstamas – barzdotas, pasišiaušęs ir beviltiškas – tačiau realiame gyvenime aktorius sako, kad jis siekia kuo ilgiau išlikti sveikas.

„Manau, kad noriu daryti tai, ką galiu dabar, kai man bus 50, 60, 70 metų – kaip mano prosenelis, kuris vis dar slidinėja ir olimpiniame baseine kiekvieną rytą nuplaukia 20-30 ratų, su vienu plaučiu!“

Trileris „Auksas“ Lietuvos kinuose – nuo sausio 28 d.

Filmo anonsas:

VIDEO: AUKSAS | Kinuose nuo sausio 28 d. | Oficialus anonsas [HD] | 2022

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius