Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sunkiai serga Johnny Deppo ir Vanessos Paradis 16-metis sūnus

Prieš kelias savaites kilo susirūpinimas dėl Holivudo žvaigždės Johnny Deppo (55 m.) sveikatos, tačiau iš tiesų nerimauti reikia ne dėl jo, o aktoriaus sūnaus Jacko: pranešama, kad 16-metis sunkiai serga.
Vanesa Paradis su Džoniu Depu
Vanesa Paradis su Johnny Deppas / Vida Press nuotr.

„People“ praneša, kad dėl sūnaus ligos buvusi Johnny Deppo gyvenimo partnerė, Prancūzijos aktorė ir dainininkė Vanessa Paradis (45 m.) paskutinę minutę buvo priversta atšaukti savo dalyvavimą naujausio filmo premjeroje.

Antradienį Paryžiuje buvo pristatytas filmas „A Knife in the Heart“, ir jo režisierius Yannas Gonzalezas susirinkusiesiems paaiškino, dėl ko premjeroje nėra pagrindinės filmo aktorės. Režisierius pranešė, kad Vanessa Paradis sulaukė blogų žinių – jos sūnus Jackas rimtai serga, dėl to motina pasirinko verčiau likti su sūnumi.

„Deja, bet Vanessa Paradis negalėjo šį vakarą prie mūsų prisijungti. Ji negalėjo dalyvauti dėl savo sūnaus rimtų sveikatos problemų“, – režisierių cituoja Prancūzijos portalas „Public“.

Kokios tos rimtos sveikatos problemos nėra pranešama, o pasklidus šiai žiniai Johnny Deppo ir Vanessos Paradis atstovai kol kas susilaiko nuo komentarų.

15min primena, kad Johnny Deppas ir Vanessa Paradis kartu praleido 14 metų ir skirtingais keliais pasuko 2012 metais. Jiedu nebuvo susituokę, bet susilaukė dviejų vaikų – dukters Lily-Rose (19 m.), kuri dabar daro sėkmingą modelio karjerą, ir sūnaus Jacko. Jo tikrasis vardas, beje, yra Johnas Christopheris Deppas trečiasis, tačiau nuo pat vaikystės jis vadinamas tiesiog Jacku.

Dar visai neseniai susirūpinimą kėlė paties Johnny Deppo sveikata – naujose nuotraukose gerbėjų seniai matytas aktorius buvo gąsdinančiai sulysęs ir atrodė pasiligojęs. Tačiau greitai baimės buvo išsklaidytos patikinus, kad Deppas yra sveikas ir niekuo nesiskundžia, o jo išvaizda pasikeitusi dėl naujų vaidmenų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius