-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Supermodeliai K.Moss ir N.Campbell dalyvavo šv.Mišiose už velionį britų mados kūrėją A.McQueeną

Supermodeliai Kate Moss ir Naomi Campbell pirmadienį dalyvavo šv.Mišiose už velionį britų mados kūrėją Alexanderį McQueeną.
Kate Moss iškirptės tikrai nebūtų galima pavadinti kuklia.
Kate Moss iškirptės tikrai nebūtų galima pavadinti kuklia. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Londono Šv.Pauliaus katedroje vykusiose gedulingose pamaldose už vasarį nusižudžiusį dizainerį K.Moss vilkėjo juodos odos suknelę su nekukliai gilia iškirpte ir avėjo aukštakulnius batelius.

N.Campbell buvo apsirengusi juodu plunksnomis puoštu paltuku, siauromis juodomis kelnėmis, avėjo aukštaaulius aukštakulnius, o akis dengė saulės akiniai.

Televizijos serialo „Seksas ir miestas“ („Sex in the City“) žvaigždė Sarah Jessica Parker buvo apsivilkusi kremine suknele, ant jos užsimetusi klasikinį juodą paltuką.

Londono Ist Endo rajone taksisto šeimoje gimęs A.McQueenas buvo vienas populiariausių britų mados kūrėjų užsienyje.JAV žurnalo „Vogue“ vyriausioji redaktorė Anna Wintour bažnyčioje kreipdamasi į susirinkusiuosius sakė, kad velionis A.McQueenas perkėlė savo gerbėjus į „sensacijų pasaulį, kuriame kiekvienas galėjo pasijusti pritrenktas, atstumas ar sujaudintas“.

A.McQueenas buvo „ypatingas“, nes kūrė „rafinuočiausius aukštosios mados drabužius ir tuo pat metu darė įtaką pasaulio aprangai“, sakė A.Wintour susirinkusiems A.McQueeno artimiesiems, draugams ir kolegoms.

Islandijos popmuzikos atlikėja Bjork, savo apranga primenanti kreminės spalvos paukštį su plunksnų sijonu ir sparnais, atliko dainos „Gloomy Sunday“ Billie Holiday versiją.

Londono Ist Endo rajone taksisto šeimoje gimęs A.McQueenas buvo vienas populiariausių britų mados kūrėjų užsienyje. Vyriausiuoju dizaineriu „Givenchy“ mados namuose įsidarbinęs britas savo keistais modeliais šokiravo Paryžiaus mados pasaulį.

Jo kurti apdarai išsiskyrė neįprastais modeliais ir gera pasiuvimo kokybe.

Prieš dieną iki motinos laidotuvių 40-metis kūrėjas pasikorė drabužių spintoje savo namuose Londono centre.

Tiriant mirties aplinkybes nustatyta, kad prieš pasikardamas A.McQueenas vartojo kokaino, migdomųjų ir raminamųjų.

Gedulingos šv.Mišios už velionį sutapo su Londone iki trečiadienio vykstančia mados savaite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius