Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Supermodelis Adriana Lima susilaukė antrosios dukrelės

Seksualioji brazilų manekenė Adriana Lima trečiadienį susilaukė antrosios dukrelės nuo sutuoktinio, buvusio NBA krepšininko serbo Marko Jaričiaus.
4 vieta – Adriana Lima – 7.3 mln. JAV dolerių
Adriana Lima / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Adriana Lima
AFP/„Scanpix“ nuotr./Adriana Lima ir Marco Jaricas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Adriana Lima ir Marco Jaricas

31-erių „Victoria's Secret“ modelis antrąją dukrelę pagimdė Niujorke, mergaitė gimė 1 valandą nakties. Laimingi tėvai išrinko jai Siennos vardą.

„Marko ir aš esame be galo laimingi priimdami Sienną į mūsų šeimą, Valentina nekantrauja būti didžiąja seserimi“, – sakoma oficialiame poros pranešime žurnalui „Us Weekly“. Mama ir naujagimė jaučiasi puikiai, patvirtino manekenės atstovas.

Apie tai, kad antrąkart laukiasi, manekenė pranešė kovo mėnesį. „Visa šeima yra labai sujaudinta, ypač Valentina. Ji vis siunčia oro bučinius mano pilvui sakydama: bučinukai mažyliui“, – tada sakė A.Lima.

Manekenė prisipažino, kad Marko įsimylėjo iš pirmo žvilgsnio, dar 2006-aisiais. „Žinojau, kad jis tas vienintelis ir mačiau save už jo ištekėjusią ir su didele šeima“, – sakė A.Lima.

Pora susituokė 2009-aisiais, per Valentino dieną. Netrukus po medaus mėnesio jaunavedžiai sužinojo, kad laukiasi pirmosios atžalos. Jų pirmagimei Valentinai lapkritį sueis treji metukai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius