-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 28 /2011 12 29

Supermodelis Alessandra Ambrosio laukiasi antrojo vaiko

Iš Brazilijos kilęs supermodelis Alessandra Ambrosio antrą kartą laukiasi, tai gražuolės atstovas spaudai patvirtino žurnalui „Us Weekly“.
Alessandra Ambrosio
Alessandra Ambrosio per „Victorias Secret“ šou lapkritį / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Facebook nuotr./Alessandra Ambrosio su dukrele Anja
Facebook nuotr./Alessandra Ambrosio su dukrele Anja

„Šeima man yra pati svarbiausia ir aš labai džiaugiuosi galėdama ją papildyti dar vienu nariu, – sakė A.Ambrosio. – Aš esu labai laiminga turėdama nuostabią ir palaikančią šeimą. Tai palaiminimas, kuris netrukus pradės augti.“

30-metės „Victoria's Secret“ manekenės vaikelio tėvas – jos sužadėtinis verslininkas Jamie Mazuras, su kuriuo A.Ambrosio jau augina trejų metukų dukrelę Anją.

Pasak Brazilijos žurnalo „Istoe Gente“, manekenė savo sužadėtiniui džiugią žinią pranešė per jo gimtadienį rugsėjį – A.Ambrosio laukiasi jau ketvirtą mėnesį. Vaikelio lytis kol kas nežinoma.

Lapkričio pradžioje manekenė žingsniavo podiumu kartu su kitais „Victoria's Secret“ modeliais, tačiau apie nėštumą niekas nė įtarti negalėjo – A.Ambrosio pilvas buvo plokštut plokštutėlis.

Atnaujinta: A.Ambrossio ketvirtadienį savo „Facebook“ profilyje patalpino nuotrauką, kurioje ji su savo dukrele Anja poilsiauja paplūdimyje. Nuotraukoje matyti jos didėjantis pilvukas. Manekenė padėjoko gerbėjams už daugybę sveikinimų, kurių sulaukė paskelbusi apie šeimos pagausėjimą, bei atskleidė, kad antrasis vaikelis pasaulį išvys kitų metų pavasarį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius