Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Supermodelis Elle Macpherson skiriasi su milijardieriumi Jeffu Sofferiu

Viena gražiausių pasaulio moterų, iš Australijos kilęs supermodelis Elle Macpherson (53 m.) po ketverių metų santuokos skiriasi su milijardieriumi Jeffu Sofferiu (44 m.).
Elle Macpherson ir Jeffas Sofferis
Elle Macpherson ir Jeffas Sofferis / „Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr.

„New York Post“ pramogų skiltis „Page Six“ informuoja, kad tarp supermodelio ir nekilnojamojo turto vystytojo „viskas tikrai baigta“.

„Ji su savo vaikais išsikraustė iš jų namų Majamyje (jų vertė – net 26 mln. JAV dolerių, – red. past.) ir ieškosi atskiro namo Majamyje. Jis buvo siejamas su keliomis kitomis moterimis, bet tvirtina, kad su jomis tėra draugai“, – „Page Six“ cituoja šaltinį iš poros aplinkos.

Oficialaus patvirtinimo apie skyrybas Elle Macpherson kol kas nepateikė.

15min primena, kad Elle Macpherson ir Jeffas Sofferis pora tapo 2009-aisiais, tačiau po trejų metų draugystės trumpam buvo išsiskyrę – juodu vėl suartino nelaimė, kai milijardierius buvo sužeistas per sraigtasparnio avariją. 2013-ųjų kovą pora susižadėjo, o vestuves iškėlė tų pačių metų vasarą Fidžyje. Poros vestuvės vyko prašmatniame kurorte privačioje Laucalos saloje, kur savo medaus mėnesį ką tik leido modelis Miranda Kerr ir „Snapchat“ programėlės įkūrėjas Evanas Spiegelis.

Elle Macpherson anksčiau buvo ištekėjusi už prancūzo mados fotografo Gilleso Bensimono, o su buvusiu mylimuoju verslininku Arpadu Bussonu susilaukė dviejų sūnų – Arpado Flynno (19 m.) ir Aureliuso Cy (14 m.).

15min galerijoje – sala Fidžyje, kur 2013 metais susituokė Elle Macpherson ir Jeffas Sofferis, o neseniai medaus mėnesį čia leido ir Miranda Kerr su Evanu Spiegeliu:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius