-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Supermodelis Karlie Kloss įsilies į Trumpų šeimą: susižadėjo su milijonieriumi Joshua Kushneriu

Šių dienų supermodeliu vadinama Karlie Kloss (25 m.) netrukus įsilies į Trumpų šeimą – ji susižadėjo su ilgamečiu mylimuoju multimilijonieriumi Joshua Kushneriu (33 m.), kuris yra Donaldo Trumpo žento ir patarėjo Jaredo Kushnerio brolis.
Karlie Kloss ir Joshua Kushneris
Karlie Kloss ir Joshua Kushneris / Vida Press nuotr.

Apie poros sužadėtuves pirmasis pranešė portalas „People“, kurį ši informacija pasiekė iš patikimo šaltinio. Šis išdavė, kad Joshua pasipiršo prieš kelias savaites per romantišką savaitgalį Niujorko priemiestyje.

„Jie abu yra nepaprastai laimingi ir džiugiai švenčia šią progą. Jų širdys pilnos ir jie abu nekantrauja kurti ateitį drauge“, – pridūrė šaltinis.

Šiai informacijai pasklidus, ir pati Karlie Kloss patvirtino sužadėtuvių faktą.

„Myliu tave labiau, nei žodžiais įmanoma apsakyti. Joshai, tu esi mano geriausias draugas ir gimininga siela. Negaliu sulaukti amžinybės su tavimi. „Taip“ milijoną kartų“, – rašė ji prie mielos instagrame publikuotos asmenukės su sužadėtiniu.

Po šia nuotrauka Ivanka Trump paliko štai tokį sveikinimą: „Be galo džiaugiuosi už tave ir Joshą! Jaučiuosi palaiminta turėdama tave kaip seserį ir nekantrauju sulaukti prisiminimų kupinų dešimtmečių, kuriuos mes nugyvensime kaip šeima!“.

Neilgai trukus Karlie Kloss parodė ir įspūdingą sužadėtuvių žiedą bei padėkojo visiems už sulauktus sveikinimus. Ekspertai įvertino, kad šis žiedas turėjo kainuoti apie pusę milijono dolerių.

„Twitter“ nuotr./Karlie Kloss sužadėtuvių žiedas
„Twitter“ nuotr./Karlie Kloss sužadėtuvių žiedas

Buvęs „Victoria's Secret“ angelas Karlie Kloss su verslininku ir investuotoju Joshua Kushneriu (jo turtas vertinamas maždaug 740 mln. JAV dolerių!) draugauti pradėjo prieš šešerius metus ir šie santykiai tada niekam nekliuvo.

Tačiau kai Donaldas Trumpas tapo prezidentu, atsigręžta ir į šią porą, mat Joshua yra Ivankos Trump vyro Jaredo Kushnerio jaunesnysis brolis. Pastarojo asmeninis turtas daugiau nei dvigubai didesnis už jaunėlio brolio – net 1,8 mlrd. JAV dolerių!

„Instagram“ nuotr./Karlie Kloss ir Joshua Kushneris
„Instagram“ nuotr./Karlie Kloss ir Joshua Kushneris

Tad Karlie Kloss neretai tenka išklausyti nepelnytos kritikos dėl artimų santykių su Trumpų šeima, nepaisant to, kad jos asmeninė nuomonė dažnai skiriasi nuo Trumpo vykdomos politikos.

Jauni ir sėkmingi

Amerikietė Karlie Kloss yra viena iš daugiausiai pasaulyje uždirbančių modelių (2017-aisiais užėmė septintą vietą dešimtuke). Karjerą pradėjusi 14-os metų, ji „Vogue“ viršelį papuošė daugiau nei 35 kartus, 2011 metais tapo „Victoria's Secret“ angelu, 2015-aisiais susikūrė ir savo kanalą „YouTube“, kuris dabar turi per 700 tūkst. prenumeratorių, o instagrame ją seka dar 7,5 mln. žmonių.

Maža to, Karlie Kloss dar yra ir programuotoja – 2015-aisiais ji įsteigė stipendiją „Kode with Klossy“, kuria remia jaunas mergaites, besidominčias programavimu, kompiuterių mokslu ir inžinerija.

„Forbes“ nuotr./Karlie Kloss
„Forbes“ nuotr./Karlie Kloss

Karlie Kloss sužadėtinis Joshua Kushneris yra investavimo įmonės „Thrive Capital“ įkūrėjas ir vadovaujantis partneris, o 2012 metais jis su dviem bendramoksliais iš Harvardo verslo mokyklos įkūrė dar ir sveikatos draudimo kompaniją „Oscar Health“ (2016 metais šios kompanijos vertė siekė 2,7 mlrd. JAV dolerių).

Joshua Kushnerio tėvas yra žymus nekilnojamojo turto magnatas Charlesas Kushneris, o seneliai buvo Baltarusijos žydai, pabėgę į Ameriką nuo žydų holokausto. Joshua tėvų turtas vertinamas 2,1 mlrd. JAV dolerių.

Vida Press nuotr./Joshua Kushneris
Vida Press nuotr./Joshua Kushneris

Politinės pažiūros skiriasi

Beje, įdomu yra tai, kad nepaisant to, jog Joshua brolis Jaredas yra vedęs Donaldo Trumpo dukrą ir yra respublikono prezidento patarėjas, pats Joshua save laiko užkietėjusiu demokratu visam gyvenimui ir 2016 metais teigė nebalsuosiantis už Trumpą prezidento rinkimuose. Joshua tėvai taip pat yra demokratai.

Vida Press nuotr./Karlie Kloss ir Joshua Kushneris
Vida Press nuotr./Karlie Kloss ir Joshua Kushneris

Karlie Kloss irgi yra demokratė ir prezidento rinkimuose balsavo už Hillary Clinton, o ne Donaldą Trumpą.

Nepaisant to, kad juos sieja gana artimi šeimos ryšiai, pora dalyvauja įvairiuose judėjimuose, kurie paprastai prieštarauja Donaldo Trumpo vykdomai politikai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius