-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Susituokė aktorių pora E.McGregoras ir M.E.Winstead: ceremonija įvyko namuose

Ewanas McGregoras ir jo mylimoji Mary Elizabeth Winstead – jau vyras ir žmona! Aktorių pora susituokė per intymią ceremoniją, vykusią jų namuose Topanga kanjono rajone, Los Andžele.
Ewanas McGregoras ir Mary Elizabeth Winstead
Ewanas McGregoras ir Mary Elizabeth Winstead / „Scanpix“ nuotr.

Šaltinis „People“ teigė, kad E.McGregoro ir M.E.Winstead vestuvių ceremonijoje dalyvavo tik artimiausi draugai ir šeima.

„Tai buvo gražu ir džiugu, – tęsė šaltinis. Jie yra žavinga pora. Yra gana kuklūs ir mėgsta savo gyvenimą kanjone. Jie dažnai žygiuoja ir eina į paplūdimį.“

Kad įsimylėjėliai praėjusį savaitgalį susituoks, pirmasis pranešė pagexic.om. Pora teigė, kad jie „yra labiau įsimylėję nei bet kada anksčiau“.

Vida Press nuotr./Ewanas McGregoras ir Mary Elizabeth Winstead
Vida Press nuotr./Ewanas McGregoras ir Mary Elizabeth Winstead

Aktoriai pirmą kartą susitiko 2016 m., kai filmavosi populiariame „FX" seriale, tačiau tuo metu jie abu buvo vedę. 2017-aisiais M.E.Winstead padavė skyrybų prašymą, kad nutrauktų septynerius metus trukusią santuoką su vyru Riley Stearnsu.

Tais pačiais metais 51 metų E.McGregoras taip pat pateikė prašymą skirtis su žmona Eve Mavrakis. Panašiu metu aktorius su M.E.Winstead buvo pastebėti besibučiuojantys Londone.

„Žvaigždžių karuose“ vaidinęs aktorius turi keturis vaikus su buvusia žmona E.Mavrakis - tai jųdviejų atžalos Clara (26), Esther (20), Jamyan (20) ir Anouk (11).

Praėjus trejiems metams po to, kai pora savo romaną ekrane perkėlė į realų pasaulį, vyriausioji E.McGregoro dukra paskelbė, kad tėtis kartu su nauja mylimąja susilaukė ir pirmojo bendro vaiko – berniuko Laurie.

Praėjusį rugsėjį laimėjęs „Emmy“, „Halstono“ aktorius padėkojo savo dabartinei širdies draugei ir šeimai.

„Mary, aš tave labai myliu. Parsinešiu tai namo ir parodysiu mūsų berniukui Laurie“, – sakė jis per savo kalbą.

Pora savo santykius išlaikė gana privačius, tačiau gandai apie sužadėtuves pasklido dar kovo mėnesį, kai M.E.Winstead žengė raudonuoju kilimu su žiedu ant kairės rankos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius