Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Susituokė „Hario Poterio“ žvaigždė Nevilis Nevėkšla: aktoriaus neįmanoma pažinti

Filmo „Haris Poteris“ garsusis veikėjas Nevilis Nevėkšla visuomet vaidino užguitą, savimi nepasitikintį, beviltišką vaikiną. Tačiau dabar jį vaidinęs aktorius Matthew Lewisas (28) – visiškai pasikeitęs, toli gražu nebe tas nerangus, o pasitempęs vyras, kuris savaitgalį Italijoje vedė mylimąją amerikietę Angela Jones.
Matthew Lewisas ir Angela Jones
Matthew Lewisas ir Angela Jones / bottega53, Vida Press nuotr.

Praėjusį šeštadienį Matthew Lewisas instagrame pasidalino žavia nuotrauka, kurioje jis su mylimąja pasipuošę kaip jaunavedžiai.

2016-ųjų pabaigoje Eifelio bokšte susižadėję, pora pagaliau žengė ir link altoriaus. Jiedu susituokė po beveik dvejų metų draugystės.

„Aš ne tik praleidau Los Andžele vykusį „Artic Monkeys“ koncertą, bet ir jų pasirodymą Italijoje, kai mes ten irgi buvome. Vietoj to žmona privertė su ja susituokti. Dar kvėpuoju“, – socialiniuose tinkluose juokavo Matthew Lewisas.

????????????????

A post shared by Matthew Lewis (@mattdavelewis) on

Tiesa, aktoriaus mylimoji viešumo itin vengia. Kalbama, kad ji dirba renginių organizatore „Universal Studios Orlando“. Tad per vieną iš VIP renginių pora ir pamatė vienas kitą.

„Niekada netikėjau, kad galima rasti savo sielos draugą. Mes esame iš dviejų, visiškai skirtingų pasaulių, skirtingų šalių, mus skiria tūkstančiai kilometrų ir mes vis tiek esame kaip vienas. Po kelių mėnesių jis man pasipiršo Paryžiuje, tai buvo mano pirma kelionė į užsienį. Taip, tai buvo kaip pasaka“, – savo bloge anksčiau rašė Angela Jones.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius