-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Susižadėjo serialo „Laukinukė“ žvaigždė Mario Cimarro: išrinktąja tapo slovakų kilmės modelis

Populiariaus serialo „Laukinukė“ žvaigždė Mario Cimarro, kadaise draugavęs su lietuvaite Deimante Andriuškaite, užkariavo kitos gražuolės širdį. Kurį laiką susitikinėjęs su slovakų kilmės modeliu Bronislava Greguškova, aktorius apsisprendė su ja kurti šeimą ir pasipiršo savo mylimajai.
Mario Cimarro susižadėjo su slovake Bronislava Greguškova
Mario Cimarro susižadėjo su slovake Bronislava Greguškova / „Instagram“ nuotr.
Temos: 1 Mario Cimarro

Džiugia naujiena pora pasidalijo socialiniame tinkle. 2015-aisiais „Miss Slovakija“ grožio konkurse dalyvavusi 27-erių B.Greguškova įkėlė vaizdo įrašą, kuriame įamžintos susikimbančios aktoriaus ir modelio rankos, ir pastarosios ranką papuošęs įspūdingas sužadėtuvių žiedas su deimantu.

Kalbas apie sužadėtuves moterų širdis kaitinantis 48-erių muilo operų aktorius M.Cimarro pakurstė prieš porą dienų, kai asmeninėje instagramo paskyroje pasidalijo savo ir mylimosios nuotrauka su paslaptingu prierašu.

„Ateina laikas, kai po ilgų dvasinių ieškojimų, kelionių, pokalbių, žiūrėjimo į akis, reikia sustoti, medituoti ir švęsti, įsipareigoti, ypač, kai ji pasako „taip“ – rašė M.Cimarro.

15min primena, kad anksčiau su Lotynų Amerikoje itin populiariu ir kone visame pasaulyje žinomu M.Cimarro santykius puoselėjo ir lietuvė D.Andriuškaitė. Pora kartu praleido kiek mažiau nei dvejus metus.

Žinia apie jų santykius viešumoje nuaidėjo 2015-ųjų pabaigoje, žiemą.

D.Andriuškaitės ranką jau buvo spėjęs papuošti ir M.Cimarro dovanotas sužadėtuvių žiedas. Ilgą laiką pora gyveno tarp Meksikos ir Majamio, žiemą M.Cimarro kurį laiką leido ir Deimantės tėviškėje, Lietuvoje.

Vis dėlto vasarą, kai buvo ketinta planuoti vestuves, pasigirdo pirmosios kalbos, kad M.Cimarro ir D.Andriuškaitė – nebe pora. Tada moteris šios žinios tvirtinti nenorėjo, bet įpusėjus rudeniui vis dėlto atskleidė, kad ji ir Mario – nebe kartu, ir dėl to kaltas atstumas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius