-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sužadėtiniai Joaquinas Phoenixas ir Rooney Mara laukia gandrų: porai gims pirmoji atžala

„Oskarą“ už vaidmenį filme „Džokeris“ pelnęs aktorius Joaquinas Phoenixas (45) ir jo mylimoji, taip pat garsi aktorė Rooney Mara (35) taps tėvais. „Page Six“ šaltinis patvirtino, kad Holivudo pora laukiasi pirmagimio.
Rooney Mara ir Joaquinas Phoenixas
Rooney Mara ir Joaquinas Phoenixas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Itin uždara aktorių pora karantino metu laiką leidžia savo namuose Los Andžele. Šaltinis skelbia, kad Rooney Mara, neseniai viešumoje pastebėta vilkinti laisvai krentančius drabužius, yra jau šeštą mėnesį nėščia.

Vida Press nuotr./Joaquinas Phoenixas ir Rooney Mara
Vida Press nuotr./Joaquinas Phoenixas ir Rooney Mara

Pora susipažino Spike’o Jonze’o filmo „Ji“ aikštelėje, tačiau susitikinėti iškart nepradėjo. Romantiški jausmai tarp jųdviejų įsiplieskė pradėjus drauge dirbti kuriant filmą „Mary Magdalene“. 2018-aisiais pasirodžiusiame filme Joaquinas Phoenixas vaidino Jėzų, o jo mylimoji – Mariją Magdalietę.

Interviu „Vanity Fair“ aktorius atskleidė iš pradžių manęs, kad Rooney Mara jo „nekentė. Galiausiai paaiškėjo, jog aktorei į akį jis vis dėlto krito, tačiau ji niekaip nedrįso to parodyti.

„Ji vienintelė mergina, kurios ieškojau internete, – aiškino Joaquinas Phoenixas. – Mes buvome tik draugai, elektroninių laiškų draugai. Niekada to nedariau. Niekada neieškojau (informacijos) apie merginą internete.“

Vida Press nuotr./Joaquinas Phoenixas ir Rooney Mara
Vida Press nuotr./Joaquinas Phoenixas ir Rooney Mara

Joaquinas Phoenixas ir Rooney Mara susižadėjo 2019 metų liepą. Ir šį faktą pora iš pradžių slėpė, todėl kai aktorė viešumoje buvo pastebėta mūvinti didelį žiedą su deimantu, natūraliai ėmė sklisti kalbos.

Abiems aktoriams ši atžala bus pirmoji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius