-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Svajonių jaunikiai – aristokratai: atmetus Britanijos princus, kandidatų yra ir daugiau

Prieš princams Williamui ir Harry susirandant žmonas ir susilaukiant vaikų, kadaise už vienais geidžiamiausiu svajonių jaunikiu tituluotų aristokratų ištekėti svajojo ne viena. Po to daugelio akys nukrypo į Graikijos ir Danijos princą Philipossą – vieno Niujorko rizikos fondo vadybininką, tačiau ir jam atšokus vestuves, imta ieškoti aristokratų, galinčių užimti anksčiau minėtųjų vietas. O jų, pasirodo, yra ne vienas.
 Husseinas bin Abdullah, Louisas Spenceris, Arthuras Chatto
Husseinas bin Abdullah, Louisas Spenceris, Arthuras Chatto / „Instagram“ nuotr.

Vis dar antrosios pusės neturi 25-erių Jordanijos princas Husseinas bin Abdullah. Būsimas sosto paveldėtojas mėgsta važinėtis motociklais ir suktis virtuvėje, be to, jis yra artimas princo Williamo bičiulis. Vasarą juodu buvo įamžinti kartu stebintys futbolo varžybas.

Svajonių jaunikiu „Evening Standard“ įvardija ir princo Williamo krikštasūnį princą Constantine-Alexiosą. 21-erių aristokratas mėgsta fotografuoti.

View this post on Instagram

All knuckles and cheekbones and beaky noses

A post shared by Constantine Alexios (@alexiosgreece) on

Per daug nenutolstant nuo britų karališkosios šeimos, svajonių jaunikiu vis dar tituluojamas princo Harry pusbrolis ir Ledi Kitty Spencer brolis Louisas Spenceris. 25-erių aristokratas, baigęs mokslus Edinburgo universitete, kaip skelbiama, paveldės 90 kambarių Althorp dvarą. Šią žinią visuomenė sutiko kritiškai, mat jis turi tris vyresnes seseris, kurios tapti dvaro šeimininkėmis nepretenduoja.

Be to, nors L.Spenceris oficialiai nėra princas, jis vis tiek gauna pakvietimus į svarbiausius karališkosios šeimos renginius, vestuves.

View this post on Instagram

Good wine ???? and good company ????????‍♂️!

A post shared by Viscount Of Althorp (@louis_spencer94) on

Taip pat yra Arthuras Chatto – karalienės Elizabeth II sesers princesės Margaret sūnus. Vaikinas turi paskyrą instagrame, iš kurios susidaro įspūdis, kad jis – vienas labiausiai atsipūtusių karališkosios šeimos narių.

A.Chatto dažnai dalijasi nuotraukomis, kuriose jis įamžintas be marškinėlių, atostogaujantis egzotiškuose kraštuose.

View this post on Instagram

There are worse places to have glandular fever

A post shared by Arthur Chatto (@artchatto) on

Princesės Margaret sūnus turi vyresnįjį brolį, taip pat pretenduojantį tapti svajonių jaunikiu, Samą Chatto. Nors 23-ejų vaikinas turi merginą – veganišku gyvenimo būdu besidominčią tinklaraštininkę Sophie Pipe – socialiniuose tinkluose jis mėgsta flirtuoti su savo 52 tūkst. sekėjų.

„Labas rytas, gražuole. Taip, kalbu su tavimi“, – po viena fotografija rašė S.Chatto.

Jei A.Chatto yra ne jūsų skonio, o jo brolio S.Chatto gyvenimo būdas jums ne prie širdies, yra dar vienas aristokratas, kurio kandidatūrą į svajonių jaunikius galima svarstyti. Tai – princesės Alexandros anūkas Alexanderis Ogilvy. Kitąmet vaikinas planuoja baigti mokslus prestižiniame Brown universitete.

Nors jo paskyra socialiniame tinkle privati, A.Ogilvy nuotraukomis dažnai dalijasi jo sesuo Flora.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius