-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šventinis vakarėlis prie židinio paviliojo žinomus žmones

Viename sostinės baldų salone vykęs šventinis interjero, mados ir grožio vakaras sudomino žinomus žmones. Jaukiame susitikime prie modernaus židinio buvo galima pastebėti Žilviną Grigaitį, Rasą Kaušiūtę, Astą Jonušienę, Violetą Malevską, Jolitą Kuliešytę, Jolantą Mikalajūnienę, Justiną Daugėlą ir kt.
Violeta Malevska, Rasa Kaušiūtė ir Žilvinas Grigaitis su Jolanta Mikalajūniene
Violeta Malevska, Rasa Kaušiūtė ir Žilvinas Grigaitis su Jolanta Mikalajūniene / Vytauto Pilkausko nuotr.
Temos: 1 Asta Jonušienė

Vakarėlio nuotaiką kūrė jau senokai viešumoje matyta renginių organizatorė Asta Jonušienė. Ką tik iš Kipro grįžusi veikli moteris sutiko vesti šventinį vakarą.

„Mačiau daug besišypsančių žmonių. Vadinasi, mano debiutas lyg ir pasiteisino“, – geromis emocijomis po renginio dalijosi Asta Jonušienė.

Energinga moteris sakė, kad jai visada smalsu išbandyti ką nors nauja, tad su malonumu priėmė pasiūlymą paragauti ir renginio vedėjos duonos.

Vytauto Pilkausko nuotr./Asta Jonušienė
Vytauto Pilkausko nuotr./Asta Jonušienė

„Renginio scenarijus – tai vakaro gairės, privalu jo laikytis. Tačiau man visada patinka improvizuoti, suteikti žiūrovams netikėtumų“, – neslėpė Asta.

Kaip rašoma pranešime spaudai, renginio metu vyko mados studijos „Needle“ kolekcijos, skirtos miesto romantikėms, pristatymas. Prie kolekcijos buvo priderinti „CarolinaKmit“ natūralaus kailio puskailiniai ir liemenės bei autorinės Teresės Balčiuvienės rankinės ir kiti odiniai aksesuarai.

Tarp renginio svečių buvo galima išvysti stilistę Violetą Malevską, aktorę Ritą Žliobaitę-Barusevičę, baleriną Anną Baranovą, dailininkę bei visažistę Gintę Ramutytę, finansų konsultantę Redą Klimanskaitę bei farmacininkę Daivą Saldienę. Modeliams makiažą ir šukuosenas kūrė „Makeup Secrets“ akademijos meistrai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius