-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tai štai kuo paremti komedijos „Operacija: baltosios pupytės“ personažai

Už komediją „Operacija: baltosios pupytės“ iš dalies turėtume dėkoti ir Paris bei Nicki Hilton. Kodėl?
Kadrai iš filmo „Operacija: baltosios pupytės“
Kadrai iš filmo „Operacija: baltosios pupytės“ / Vida Press nuotr.
Temos: 2 Komedija Kinas

Marlonas Wayansas atskleidė, kad jo brolis ir filme vaidinęs Shawnas Wayansas komedijos „Operacija: baltosios pupytės“ konceptą sugalvojo pamatęs vieno žurnalo višelį, ant kurio puikavosi ne kas kitas, o Hilton seserys, rašo People.com.

„Juokinga istorija. Vieną dieną mano brolis paskambino man 3 val. nakties ir pasakė „Marlonai, turėtume vaidinti baltąsias pupytes“, – atskleidė jis po instagrame paviešinta nuotrauka, kurioje įsiamžino su pačia Paris Hilton.

Kitą dieną Shawnas broliui parodė žurnalą su minėtomis seserimis ir pasakė, kad jie turėtų vaidinti tokias merginas kaip jos.

„Iškart supratau jo mintį, – tęsė aktorius, pridūręs, kad kai bus kuriama antra šios komedijos dalis, jis su broliu Paris ir jos seserį kviečia „prasieiti“ po parduotuves. – Dėkoju Paris ir Nicky, kad tapote mūsų mūzomis. Myliu jus.“

Ši istorija nepraėjo ir pro pačių Hilton ausis. Po ta pačia Marlono fotografija Paris rašė apie malonią pažintį su aktoriumi, pagyrė ir jo filmą – pavadino jį be galo juokingu – bei sutiko drauge šturmuoti parduotuves.

„Džiaugiamės, kad galėjome tapti įkvėpimu! „Operacija: baltosios pupytės 2“?“ – apie antrą filmo dalį paklausė Nicky Hilton.

2004 m. komedijos tęsinio gerbėjai reikalauja jau ne vienerius metus. Apie tai People.com paties Marlono pasiteiravo dar spalį. Aktorius teigia sutiksiantis su pasiūlymu, jei toks atsirastų.

„Pokštas geras tada, kai prajuokini žmones, iš kurių juokiesi. Kam labiausiai patinka „Operacija: baltosios pupytės“? Baltosioms pupytėms. Tokioje aplinkoje, tokiame klimate mums visiems būtų neprošal pasijuokti iš savęs“, – sakė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius