-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Taip keršija Brigitte Nielsen: trenkė Madonnai, o po to permiegojo su Seanu Pennu

Aktorė Brigitte Nielsen, buvusi Sylvesterio Stallones žmona, ne su visais garsiais užsienio pramogų pasaulio žmonėmis sutaria labai gerai. Vienas tokių – popmuzikos karalienė Madonna. JAV pokalbių laidoje „The Talk“ 56-erių moteris atskleidė, kaip atkeršijo jai kažkada ant kojos klube užmynusiai dainininkei.
Brigitte Nielsen, Seanas Pennas ir Madonna
Brigitte Nielsen, Seanas Pennas ir Madonna / Vida Press ir „Scanpix“ nuotr.

Laidoje buvo diskutuojama apie naujausius skandalus, kuriuose minimas Madonnos vardas. Vienas naujausių – tai, kad dainininkė į koncertą Las Vegase atvyko pavėlavusi dvi valandas, o užlipusi į sceną susirinkusius gerbėjus įsiutino pareikšdama, kad „karalienė niekada nevėluoja“.

Vienas gerbėjas net išdrįso atlikėją paduoti į teismą už tai, kad ji pavėlino koncertą dviem valandomis. Pakeitus renginio laiką, bilietus už 1024 dolerius (maždaug 930 eurų) įsigijęs asmuo nebegali dalyvauti koncerte. Susigrąžinti pinigų už bilietus jam nepavyko, o ir perpardavus juos jis taipogi gavo mažiau nei pats išleido.

Vida Press nuotr./Sylvesteris Stallone ir Brigitte Nielsen 1985 metais
Vida Press nuotr./Sylvesteris Stallone ir Brigitte Nielsen 1985 metais

Tokį Madonnos elgesį B.Nielsen pavadino „juokingu ir nepateisinamu“ bei pridūrė, kad atlikėja tikrai „nėra karalienė“. Tai ji bandė įrodyti papasakodama jųdviejų pažinties devintajame dešimtmetyje istoriją.

„1987-aisiais linksminausi tame pačiame klube, kaip ir ji, ir ji vis užlipdavo man ant kojų. Ji elgėsi labai grubiai ir galiausiai aš jai trenkiau per veidą. Ji nebuvo labai mandagi“, – atskleidė B.Nielsen, kurią po tokio akibrokšto iš klubo išmetė šeši apsauginiai

Tačiau moteris nesijautė pakankamai atsilyginusi Madonnai. „Geriausia dalis dar bus. Po poros mėnesių pietų Prancūzijoje jai atkeršijau permiegodama su Seanu Pennu“, – laidos vedėjas šokiravo aktorė.

Madonna ir S.Pennas santuokoje gyveno 1985-1989 metais.

Vida Press nuotr./Seanas Pennas ir Madonna filme „Šanchajaus siurprizas“ (1986 m.)
Vida Press nuotr./Seanas Pennas ir Madonna filme „Šanchajaus siurprizas“ (1986 m.)

Prieš keletą mėnesių paaiškėjo dar kai kas. Prieš beveik 20 metų su dainininke romaną turėjusi krepšinio legenda Dennisas Rodmanas radijo laidoje „The Breakfast Club“ atskleidė, kad už jos apvaisinimą Madonna siūlė įspūdingą sumą pinigų.

„Ji paklausė manęs ar permiegočiau su ja, jei ji sumokėtų 20 mln. dolerių. Pinigus gaučiau, jei vaikas gimtų“, – pasakojo D.Rodmanas, kuris mano, kad vyriausia Madonnos dukra Lourdes (22) galėjo gimti po panašaus sandorio su jos tėvu Carlosu Leonu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius