-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tatuiruotę pasidaręs supermodelio C.Crawford sūnus sulaukė kritikos bangos: sugadino savo įvaizdį?

Supermodelio Cindy Crawford sūnus Presley Gerberis – kritikų epicentre. Mamos pėdomis einantis 20-metis neseniai ant veido pasidarė tatuiruotę. Šis jo poelgis socialiniuose tinkluose buvo itin aršiai sukritikuotas. Tačiau vaikinas visko taip ramiai nepaliko ir apgynė savo sprendimą pasidaryti ryškų piešinį.
Cindy Crawford ir jos sūnus Presley Gerberis
Cindy Crawford ir jos sūnus Presley Gerberis / Vida Press ir „Instagram“ nuotr.

Virš dešiniojo modelio P.Gerberio skruostikaulio ištatuiruotas žodis „Misunderstood“ (liet. nesuprastas).

„Jūs nežinote, kaip aš jaučiuosi. Jūs nesate mano galvoje“, – tiesioginėje instagrame surengtoje transliacijoje kalbėjo P.Gerberis.

View this post on Instagram

MISUNDERSTOOD @presleygerber

A post shared by c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo) on

„Tikriausiai nesijaučiu labai suprastas“, – tatuiruotės reikšmę vėliau bandė paaiškinti jis ir kreipėsi į jo veiksmus kritikuojančius asmenis.

Pirštu rodydamas į savo naują tatuiruotę, P.Gerberis sakė: „Jei kas nors turi ką pasakyti apie tai ar ką nors kitą, arba mano šeimą, arba tai, kaip buvau auginamas, duosiu jums savo adresą, prižadu, ir galėsite man tai pasakyti į akis. Jei būčiau manęs, kad tai subjauros mano veidą (...), nebūčiau pasidaręs. Galvojau, kad tai akivaizdu.“

„Parašyta „Nesuprastas“, nes toks jaučiausi visą savo gyvenimą“, – pasak „Page Six“, vaizdo įraše sakė supermodelio sūnus.

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Cindy Crawford su vyru Rande Gerberiu ir vaikais – Kaia Gerber ir Presley Gerberiu
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Cindy Crawford su vyru Rande Gerberiu ir vaikais – Kaia Gerber ir Presley Gerberiu

Dėl tatuiruotės ant P.Gerberio nepyksta ir jo tėvai C.Crawford bei verslininkas Rande Gerberis. „Be to, jo tėvams ji patinka“, – į transliaciją įsiterpė modelis Cameronas Rorrisonas.

P.Gerberis naują piešinį ant kūno savo sekėjams pristatė penktadienį, vasario 7 d. Asmeninėje instagramo paskyroje jis pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame įamžintas ant jo veido tatuiruotę piešiantis Niujorke įsikūręs meistras Jonathanas „JonBoy“ Valena.

View this post on Instagram

Thanks homie ???? @jonboytattoo

A post shared by Presley Gerber (@presleygerber) on

Tačiau ne visiems P.Gerberio gerbėjams patinka naujasis modelio įvaizdis. Po nuotraukomis žinomo vaikino sekėjai komentavo, kad 20-metis padarė didžiulę klaidą, kurios vėliau tik gailėsis.

„Vienintelis nesuprastas dalykas yra ta tatuiruotė. Ką tik sugadinai savo drobę“, – rašė vienas.

„Ar tikrai esi toks nesuprastas? Turėti tiek daug pinigų niekada nėra geras dalykas gyvenime. Tikriausiai tau taip nuobodu. Tikiuosi, kad ateityje su tuo padarysi kažką gero“, – teigė kitas.

„Šio sprendimo gailėsiesi labai greitai“, – pridūrė trečias.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius