Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Teri Hatcher paneigė pranešimą apie pasitraukimą iš serialo „Nusivylusios namų šeimininkės“

Televizijos serialo „Nusivylusios namų šeimininkės“ žvaigždė Teri Hatcher paneigė pranešimą, esą ketina trauktis iš serialo, ir pažadėjo jame būti, kol jis gyvuos.
Teri Hatcher
Teri Hatcher / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Siuzan Mejer vaidmenį atliekanti aktorė nuo 2004 metų filmavosi visų septynių serialo sezonų serijose. Tačiau savaitgalį Didžiosios Britanijos spauda pranešė, kad T.Hatcher dar po vieno sezono ketina pasitraukti iš serialo ir apie tai jau informavo jį kuriančios kompanijos ABC vadovus.

Kaip pranešė „Sunday Express“, ji palieka „Nusivylusias namų šeimininkes“ dėl darbo naujame seriale.

Tuo tarpu T.Hatcher yra pasipiktinusi tokiu pranešimu ir jį vadina neatsakingu išsigalvojimu.

Socialinio tinklo „Facebook“ savo mikrotinklaraštyje aktorė suskubo patikinti gerbėjus, kad ir toliau kurs Siuzan vaidmenį, kurį vadina vienu ryškiausių per visą karjerą. Be to, ji laukia „paneigimo ir atsiprašymo“ už spaudoje pasirodžiusią melagingą žinutę.

„Trūksta žodžių papasakoti, kaip tai yra kvaila, nepagrįsta ir juokinga... Labiausiai man neramu dėl to, kad koks nors gerbėjas galėjo akimirką patikėti, kad aš atsisakau vieno ryškiausių per visą savo karjerą vaidmenų, už kurį esu kasdien dėkinga“, – rašo T.Hatcher.

„Niekada nekalbėjau kitaip. Laukiu paneigimo ir bent jau atsiprašymo. Dar kartą sakau, kad myliu NNŠ („Nusivylusias namų šeimininkes“), o filmavimo komanda ir aktoriai yra man kaip šeima, būsiu su jais, kol serialas gyvuos“, – tikina aktorė.

T.Hatcher nepraleido progos pagirti serialo kūrėjų už „naujos energijos antplūdį“ naujame sezone, kuriame vaidina ir Vanessa Williams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius