Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Trikojė“ Reese Witherspoon ant viršelio tapo interneto viralu: „Tikiuosi, priimsite mane ir tokią“

Elitinis žurnalas „Vanity Fair“ pristatė kasmetinį Holivudui skirtą numerį, ant kurio išplėstinio viršelio – net 12 ryškiausių pastarojo meto žvaigždžių. Tačiau viena iš jo herojų, aktorė Reese Witherspoon, viršelyje atrodo tarytum turėtų... tris kojas!
„Vanity Fair“ viršelis
„Vanity Fair“ viršelis / Annie Leibovitz nuotr.

Dėl šio keisto reiškinio viršelis netruko tapti interneto viralu – žmonės stebėjosi, kaip čia nutiko, kad toks rimtas leidinys padarė tokią klaidą.

„Bandau suprasti, kiek kojų Reese Witherspoon čia turi – tai man neduoda ramybės pastarąsias penkias minutes“, – tviteryje rašė vartotoja @leiascaptain, viena pirmųjų pastebėjusi šią keistenybę.

Neilgai trukus šį įrašą pamatė ir pati aktorė, kuri į jį atsakė šmaikščiu komentaru: „Na... spėju dabar jau visi žino... aš turiu tris kojas. Tikiuosi, kad vis tiek priimsite mane tokią, kokia esu (ir niekada neatsiprašysiu už prisiglaudimą prie Oprah – jei turėsite galimybę, labai rekomenduoju tai)“.

Tačiau iš tiesų tai – ne fotošopo klaida, o paprasčiausia optinė apgaulė: Reese Witherspoon nuotraukoje vilki kūno spalvos suknelę, kurios klostės už jos sukryžiuotų kojų krenta sudarydamos įspūdį, lyg aktorė turėtų dar vieną koją. Tokį vaizdą dar labiau sustiprina susidaręs šešėlis, dėl kurio suknelės medžiaga supanašėjo su aktorės kojomis.

Tačiau istorija tuo nesibaigė – kita „Twitter“ vartotoja pastebėjo, kad kitoje nuotraukoje iš tos pačios fotosesijos jau Oprah Winfrey yra su trimis galūnėmis! Toje nuotraukoje Oprah vieną ranką padėjusi sau ant kojų, kitą – ant liemens, o dar viena ranka matosi apkabinusi Reese Witherspoon liemenį.

Reaguodama į tai, Oprah Winfrey taip pat šmaikščiai atsakė į Reese Witherspoon komentarą: „Aš priimu tavo trečią koją. Kaip ir žinau, kad tu priimi mano trečią ranką“.

Į kuriozinę situaciją atsakė ir pats „Vanity Fair“ – dėl Reese Witherspoon žurnalas paaiškino, kad tai – tik optinė apgaulė, tačiau Oprah atveju pripažino, kad paliko klaidą. Bet ir iš to sugebėjo pasijuokti: „Kaip galima tikėtis, kad jai pavyksta viską padaryti tik su dviem rankomis?“, ir pridūrė, kad ištaisys šią klaidą internete publikuojamose nuotraukose.

Šio sezono TV hito „Nekaltas melas“ („Big Little Lies“) aktorė ir prodiuserė Reese Witherspoon „Vanity Fair“ viršeliu dalijosi su savo kolege iš serialo Nicole Kidman bei kitomis eterio žvaigždėmis: Oprah Winfrey, Tomu Hanksu, Zendaya, Michaelu B. Jordanu, Jessica Chastain, Claire Foy, Michaelu Shannonu, Harrisonu Fordu, Gal Gadot ir Robertu De Niro. Greta jų buvo ir publikai ne itin žinomas veidas – ilgametis „Vanity Fair“ redaktorius Graydonas Carteris, kuris būtent su šiuo numeriu atsisveikino su skaitytojais ir užleido savo postą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius