Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Turtuolė Paris Hilton vėl įsimylėjo: šįkart – aktorių Chrisą Zylką

Prabangių viešbučių tinklo paveldėtoja Paris Hilton (36) – nebe vieniša. Gražuolės širdį užkariavo aktorius Chrisas Zylka (31), rašo TMZ.com.
Paris Hilton ir Chrisas Zylka
Paris Hilton ir Chrisas Zylka / „Scanpix“ nuotr.

Naujai iškeptą porą paparacai pastebėjo oro uoste – įsimylėjėliai ruošėsi skrydžiui. Savo jausmų jiedu neslėpė: vos išlipusi iš automobilio gražuolė paveldėtoja pamatė paparacų armiją, ir it niekur nieko įsikibo į naujo mylimojo ranką.

P.Hilton išrinktasis – penkeriais metais jaunesnis Chrisas Zylka – yra Holivudo aktorius. Jį išgarsino tokie filmai kaip „Likusieji“ („The Leftovers“) bei „Nepaprastas Žmogus Voras“ („The Amazing Spider-Man“).

Susitikę paparacius P.Hilton ir Ch.Zylka neskubėjo bėgti – ramiai ėjo savo keliu. Tiesa, aktorius buvo visai nekalbus, o P.Hilton leidosi į vieno iš fotografų provokaciją.

Pirmiausia ji pašmaikštavo sakydama „Jau sakiau jums – vieną dieną Paris bus prezidentė“, o po to atsakė į kelis klausimus apie jausmus aktoriui: patvirtino, kad jiedu pora ir kad jis – tas vienintelis.

Į klausimą, ar pora jau gyvena kartu, Paris atsakė: „Tai jau vyksta“. O paklausta apie galimas vestuves pasiūlė „sekti įvykius“.

15min primena, kad beveik prieš metus, balandį, P.Hilton išsiskyrė su pastaruoju mylimuoju – sėkmingu verslininku, multimilijonieriumi Thomu Grossu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius