Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Usheris viešai padėkojo jo sūnaus gyvybę išgelbėjusiems darbininkams

Dainininkas Usheris ketvirtadienį prabilo apie savaitės pradžioje jo namuose įvykusią nelaimę, per kurią vos nenuskendo jo penkerių metų sūnus, ir padėkojo berniuką išgelbėjusiems darbininkams.
Usheris
Usheris / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Usheris

„Norėčiau padėkoti savo tetai Renai, taip pat gydytojams ir slaugytojams, kurie mumis rūpinasi kiaurą parą. Ypač noriu padėkoti dviem vyrams, kurie išgelbėjo mano sūnaus gyvybę – Eugene'ui Stachurski ir Benui Crewsui. Jie yra tikri herojai ir aš esu labai jiems dėkingas, – oficialiame pranešime „People“ sakė atlikėjas. – Esu palaimintas ir be galo laimingas, galėdamas pasakyti, kad mano sūnus Usheris V atsigauna ir laikosi gerai. Mane pribloškė maldų, meilės ir palaikymo mano šeimai gausa.“

Po šio incidento buvusi Usherio žmona ir jo dviejų vaikų motina Tameka Foster pareikalavo skubaus teismo posėdžio, kad susigrąžintų teises auginti abu jųdviejų vaikus. Pirminę jos ir Usherio vaikų Usherio Raymondo V ir Naviydo globą teismas yra paskyręs tėvui.

Usherio sūnus vos nenuskendo žaisdamas baseine

34-erių metų atlikėjo Usherio sūnus Usheris Raymondas V pirmadienio popietę žaidė baseine su teta šeimos namuose Atlantoje. Berniukas panėrė į vandenį, kad pasiimtų nukritusį žaislą, tačiau jo ranka užstrigo ir jis nebegalėjo išnerti.

Įstrigusį vaiką puolė traukti su juo žaidusi teta, bet jai nepavyko – į baseiną gelbėti vaiko šoko ir namų tarnaitė. Moterims neužteko jėgų, kad ištrauktų įstrigusį vaiką, taigi tarnaitė ėmė šauktis pagalbos ir atskubėjo du namuose dirbę vyrai – jie ir išgelbėjo įstrigusį berniuką.

Usheris Raymondas V iš karto buvo nuvežtas į ligoninę, ten tuoj pat pasirodė ir jo tėvas Usheris, kurio nelaimės metu namuose nebuvo. Netrukus į ligoninę atvažiavo ir berniuko motina Tameka Foster.

Vandens pramogos prieš metus pasiglemžė Usherio posūnį Kile'ą – 11-metis berniukas per nelaimingą atsitikimą prie ežero patyrė stiprų smūgį į galvą vandens motociklu, nugrimzdo į komą, o daktarai po poros dienų paskelbė, kad jo smegenys – mirusios.

Usheris su sūnumis Usheriu Raymondu V (kairėje) ir Naviydu (deainėje) 2011-aisiais
Usheris su sūnumis Usheriu Raymondu V (kairėje) ir Naviydu (dešinėje) 2011-aisiais

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius