Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Užsienio pramogų pasaulyje – kūdikių bumas: slapta nuo jaunesnio reperio sūnų pagimdė Iggy Azalea

Užsienio pramogų pasaulyje – nėštumų ir gimdymų bumas. Šįkart naujienų portaluose teigiama, kad australų kilmės reperė Iggy Azalea susilaukė pirmagimio. Pasak Metro.co.uk, 29-erių atlikėjai ir jos partneriui, taip pat repo kūrinius scenoje atliekančiam Palyboi Carti (23) gimė sūnus.
Playboi Carti ir Iggy Azalea
Playboi Carti ir Iggy Azalea / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Iggy Azalea

Kelis pastaruosius mėnesius žiniasklaidoje ir socialiniuose tinkluose sklandė kalbos, kad Iggy Azalea – nėščia. Gruodį „Hollywood Unlocked“ rašė, jog porai artimi šaltiniai prasitarė apie šešis mėnesius nėščią reperę. Pati ji šios informacijos nei patvirtino, nei paneigė.

Dabar kalbama, kad dainininkė paskutinį balandžio savaitgalį pagimdė berniuką. Jo tėvas – amerikiečių reperis Palyboi Carti, kurio tikrasis vardas Jordanas Terrellas Carteris.

Romantiškus santykius muzikos žvaigždės puoselėja nuo 2018 metų.

ddp_09930297
ddp_09930297

Taip pat rašoma, kad pora jau kurį laiką gyvena bendruose namuose Atlantoje, į kuriuos lapkritį buvo įsilaužę plėšikai. Iš reperių jie pavogė papuošalų už 350 tūkst. dolerių.

Apie savo santykius viešai nekalbančius Iggy Azaleą ir Playboi Carti sklando ir daugiau gandų. Pastebėjus ant moters piršto žiedą, spekuliuojama, ar pora tik nesusižadėjo. To pasiteiravus pačios Iggy Azalea, ji užsiminė su reperiu išsiskyrusi.

Tačiau, rodos, pora vėl atnaujino santykius.

Reperės gerbėjai sužinoję, su kuo jų mylima dainininkė pradėjo romaną, susirūpino Iggy Azalea saugumu. Balandį, kaip skelbia Metro.co.uk, Playboi Carti buvo sulaikytas policijos dėl su ginklais ir narkotikais susijusių kaltinimų.

Vėliau jis buvo paleistas sumokėjus užstatą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius