-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Užsienio žiniasklaidoje – kalbos apie įsivaikinti planuojančią Jennifer Aniston: ar verta jomis tikėti?

Žurnalas „Closer“ teigia, kad 52-ejų aktorė savo kolegoms Courteney Cox, Lisai Kudrow, Davidui Schwimmeriui, Mattui LeBlancui ir Matthew Perry, filmuojant specialų „Draugų“ žvaigždžių susitikimą, prasitarė ketinanti įsivaikinti mergaitę.
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston / Vida Press nuotr.

Leidinys rašė, kad Jennifer Aniston planuoja įsivaikinti mažą mergaitę iš našlaičių prieglaudos Meksikoje, kuriai jau seniai padeda išsilaikyti.

„Jen jautė, kad susitikimas – puiki proga visai šutvei pranešti apie vaikelį. Nors moterys tai jau žinojo, mat jos reguliariai susitinka, ji manė, kad vyrams tai pasakyti būtų idealu visiems jiems esant drauge, nes šiomis dienomis ji retai juos mato dėl užimtumo ir darbo įsipareigojimų“, – žurnalui sakė šaltinis.

Tačiau Jennifer Aniston atstovė šią informaciją pavadino „išgalvota“, o TMZ dar pridūrė, kad ši istorija yra „melaginga ir niekada neįvyko“.

Gandų apie nėštumus arba vaikus taikiniu Jennifer Aniston tampa tikrai ne pirmą kartą. Tiek po nutrūkusios santuokos su Bradu Pittu, tiek po skyrybų su Justinu Theroux, dėl aktorei sukurto „vargšės Jen“ įvaizdžio ne kartą užsienio spaudoje buvo pasirodžiusi neva slapta, bet patvirtinta informacija iš „patikimų“ šaltinių, kad moteris planuoja įsivaikinti. Arba kad pagaliau laukiasi.

Dar 2018 m. žurnale „Glamour“ ji sukritikavo žmones, gandus, kad aktorė pastojo, pradedančius vos tik ją fotografai įamžina ranką padedančią ant šiek tiek padidėjusio pilvo, nors tuo metu ji būna kątik papietavusi.

„Visų pirma, tai niekam netūrėtų rūpėti. Vaiko laukimas, kaip žinome, turėtų būti nei vieno, išskyrus poros ar žmogaus, kuris laukiasi, reikalas“, – sakė Jennifer Aniston.

Kadangi užsiminta buvo ir apie ne kartą atidėtą specialų „Draugų“ aktorių susitikimą, užsienio žiniasklaidoje patvirtinta, kad garsusis šešetukas jau baigė filmuoti ilgai lauktą laidą.

Kaip rašo Metro.co.uk, visi šeši aktoriai priešais kameras nebuvo susėdę nuo pat 2004-ųjų, kuomet buvo nufilmuotas paskutinis kultinio serialo „Draugai“ epizodas. Šiame „HBO Max“ platformoje turėsiančiame pasirodyti susitikime aktoriai diskutuos apie drauge praleistą laiką filmavimo aikštelėje, dalysis istorijomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius