Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaidmuo lenkų erotinėje dramoje jos žvaigždei pažėrė pelningų pasiūlymų: prie sodininko darbo nebegrįš

Italų aktorius ir dainininkas Michele’is Morrone greitai suprato, kad būti aukštu, tamsiaplaukiu ir žaviu, tiesiogine ta žodžio prasme, apsimoka. Kaip rašo TMZ, lenkų erotinės dramos „365 dienos“ („365 Days“), vasaros pradžioje pasirodžiusios „Netflix“ platformoje ir bene iškart tapusios žiūrimiausiu filmu, žvaigždė sulaukė pelningo modelio darbo pasiūlymo.
Michele'is Morrone
Michele'is Morrone / Vida Press nuotr.

Garsus mados dizaineris Paulas Marciano TMZ atskleidė, kad Michele’is Morrone priėmė pasiūlymą tapti kelių ateinančių šventinių „Marciano“ ir „Guess by Marciano“ kampanijų veidu. Jų filmavimai prasidės jau ateinančią savaitę prabangioje viloje Italijoje, esančioje visai šalia Komo ežero.

Interneto sensacija vos per vieną naktį tapęs Michele’is Morrone fotosesijose ir filmavimuose dalyvaus ne vienas – jam į kompaniją pakviestos dvi merginos. Tiesa, neatskleidžiama, ar jos – taip pat mados pasaulyje žinomi veidai.

Dizaineris ir modelis kampanijos detales jau spėjo aptarti susitikime Šveicarijoje. Į jį Paulo Marciano žmona savo sutuoktinį išleido noriai. Kaip rašo TMZ, pažiūrėjusi Michele’į Morronę išgarsinusią erotinę juostą, ji iškart tapo jo gerbėja.

Žinoma, Michele’iui Morone už darbą prieš kameras, pasirodymus viešumoje, taip pat įsipareigojimus socialiniuose tinkluose ir, galimai, žengimą podiumu, bus atlyginta, kaip atskleidė šaltiniai, šešiaženkle suma.

Teigiama, kad aktoriui bus sumokėta gerokai daugiau nei už tokį pat darbą gauna paprastas modelis. Ir visa tai išsiderėti pavyko tik dėl jo vaidmens hitu tapusiame filme, jo gyvenimą pakeitusiu ganėtinai greitai.

Michele’is Morrone Paului Marciano atskleidė, kad prieš sutikdamas filmuotis „365 dienose“, jis dirbo sodininku, o jo atlyginimas siekdavo 600 dolerių. Jei būtų reikėję, Michele’is Morrone būtų vėl ėmęsis šio darbo.

View this post on Instagram

Home alone.????

A post shared by Michele Morrone (@iammichelemorroneofficial) on

VIDEO: Michele'is Morrone – Feel It (iš filmo „365 dienos“)

Tą pačią dieną, kai susitiko su Paulu Marciano, Michele’is Morrone dalyvavo madų šou, kurio podiumu žengdamas jis sugebėjo sužavėti ne vieną įtakingą mados asmenybę. Po kelių valandų jis pasirašė minėtą išties pelningą sutartį. Per ekranus kerėjęs aktorius dabar tai daryti galės ir iš reklaminių stendų.

Kaip ir po visų hitų, pasirodžius „365 dienoms“ žiūrovai reikalauja tęsinio. Pagrindinė jo žvaigždė Michele’is Morrone teigė sutiksiantis filmuotis antroje dalyje, tačiau ar tęsinys bus – kol kas nežinoma.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius