Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Vaikinas svajoja atrodyti it belytis ateivis: planuose – ir lyties organų pašalinimas

Vizažistas iš Kalifornijos Vinny Ohh savęs nepriskiria nė vienai lyčiai ir nenori atrodyti nei kaip vyras, nei kaip moteris. Vaikino tikslas – susikurti belyčio ateivio išvaizdą, o tam jis jau paklojo 50 tūkst. JAV dolerių už daugiau kaip 110 procedūrų ir tai – toli gražu dar ne pabaiga.
Vinny Ohh, svajojantis atrodyti kaip belytis ateivis
Vinny Ohh, svajojantis atrodyti kaip belytis ateivis / „Scanpix“/„Caters News Agency“ nuotr.

22-ejų vaikinas artimiausioje ateityje planuoja keletą ekstremalių procedūrų, dar labiau priartinsiančių jį prie tikslo atrodyti kaip ateiviui: jis ketina pasišalinti lyties organus, spenelius ir bambą. Šios, ir dar kelios kitos, procedūros vaikinui kainuos dar 160 tūkst. JAV dolerių.

Los Andžele gyvenantis Vinny Ohh sako, kad tokia ekstremali jo išvaizda yra atspindys to, kokiu jis jaučiasi viduje.

„Noriu būti belytis ateivis, noriu, kad mano išvaizda atspindėtų tai, kokiu aš jaučiuosi viduje. Bendras vaizdas, kokio siekiu, yra ateivio. Noriu būti hibridu, ne vyru ar moterimi. Belyčiu norėjau būti nuo 17-os metų, vaikščiojau pas daktarus kad išsiaiškinčiau, ar tai įmanoma, bet man (tada) nepasisekė. Nenoriu, kad žmonės galvotų, jog aš bandau transformuotis į moterį. Aš galėčiau gyventi be lytinių organų, tad kam man reikalingas penis ar vagina. Nematau priežasties, dėl ko mano lytiniai organai negalėtų būti visiškai pašalinti ir aš ten apačioje nieko neturėčiau“, – portalas „Daily Mail“ cituoja Vinny Ohh.

„Scanpix“/„Caters News Agency“ nuotr./Vinny Ohh
„Scanpix“/„Caters News Agency“ nuotr./Vinny Ohh

Savo transformaciją vaikinas pradėjo būdamas 17-os metų – pirmoji procedūra buvo lūpų paputlinimas užpildais. Per tą laiką jam atliktos dvi nosies pertvaros operacijos, suleista daugybė skruostų ir antakių srities užpildų bei padaryta aibė kitų procedūrų. Jis taip pat kasdien nešioja juodus kontaktinius lęšius, plaukus dažosi neįprastomis spalvomis ir turi prisiauginęs ilgus smailius „ateiviškus“ nagus.

„Scanpix“/„Caters News Agency“ nuotr./Vinny Ohh
„Scanpix“/„Caters News Agency“ nuotr./Vinny Ohh

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius