Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Veiksmo filmų žvaigždę Steveną Seagalą būrys kolegių apkaltino seksualiniu priekabiavimu

Su Harvey Weinsteinu prasidėjęs Holivudo sekso skandalas per maždaug mėnesį laiko demaskavo ne viena seksualinį priekabiautoją. Naujausi kaltinimai skrieja veiksmo filmų žvaigždės Steveno Seagalo (65 m.) adresu – kelios žinomos moterys tik dabar išdrįso prabilti, kokios nemalonios patirties turėjo su juo.
Portia de Rossi, Stevenas Seagalas ir Julianna Margulies
Portia de Rossi, Stevenas Seagalas ir Julianna Margulies / „Scanpix“ nuotr.

Aktorė Portia de Rossi (44 m.), labiausiai žinoma iš kultinio serialo „Eli Makbyl“, trečiadienį socialiniame tinkle „Twitter“ papasakojo, kaip Stevenas Seagalas per aktorių atranką į jo filmą atsitraukė savo kelnių užtrauktuką tikėdamasis turėti intymių santykių su ja.

„Mano finalinė atranka vaidmeniui į Steveno Seagalo filmą įvyko jo biure, – pasakojo Portia de Rossi. – Jis man pasakė, kaip svarbu, kad chemija tvyrotų ir už filmavimo aikštelės ribų, tuomet pasisodino mane ir atsitraukė savo odinių kelnių užtrauktuką. Aš pabėgau ir paskambinau savo agentei. Ji ramiai pasakė: Na, aš nežinojau, ar jis tavo skonio.“

Portia de Rossi yra viena iš septynių moterų, kurios pastaruoju metu papasakojo istorijų apie nederamą Steveno Seagalo elgesį.

Štai praėjusią savaitę „Auksiniu gaubliu“ apdovanota aktorė Julianna Margulies (51 m.) papasakojo, kad Stevenas Seagalas buvo įspeidęs ją į kampą viešbučio kambaryje. Tiesa, moteris pridūrė, kad jai pavyko ištrūkti iš to kambario nenukentėjusiai.

Tai įvyko 1989 metais, kai Julianna buvo jauna, dar tik pradedanti 23-ejų aktorė. Atrankos direktorė tada jai pasakė, kad „Stevenas Seagalas nori pakalbėti apie sceną savo viešbučio kambaryje 22 val. vakaro“. Julianna Margulies prisimena, kad tada tai direktorei pasakiusi, jog neturi pinigų taksi, o važiuoti naktį namo traukiniu bijo, bet mergina buvo nuraminta, kad jos kelionė namo bus apmokėta, o ir pati direktorė bus kartu su ja.

„Taigi nuvažiuoju į viešbutį apie 22.40 val., ir jos ten nebuvo. Bet buvo jis – vienas. Ir pasirūpino, kad aš aiškiai matyčiau jo ginklą. Tai visada prasideda su siūlymais pamasažuoti ir panašiai. Aš niekada nebuvau išprievartauta. Ir niekada nebuvau nuskriausta. Ir nežinau, kaip man pavyko ištrūkti iš to viešbučio kambario... Bet aš tiesiog išsirėkiau kelią iš ten“, – nemaloniais prisiminimais, kurie galėjo baigtis ir liūdniau, dalijosi aktorė.

Apie Steveno Seagalo seksualinį priekabiavimą prakalbo ir žurnalistė Lisa Guerrero (53 m.) bei aktorė Rae Dawn Chong (56 m.), kurias aktorius dešimtajame dešimtmetyje kvietėsi į „privačias atrankas jo namuose“ ir viešnias pasitikdavo vilkėdamas vien šilkiniu chalatu.

15min primena, kad per pastarąjį mėnesį į dienos šviesą traukiama vis daugiau įtakingų Holivudo vyrų nuodėmių. Su prodiuseriu Harvey Weinsteinu prasidėjęs sekso skandalas jau palietė režisierius Brettą Ratnerį ir Jamesą Tobacką, aktorius Keviną Spacey, Dustiną Hoffmaną, Edą Westwicką ir Jeremy Piveną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius