-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Venesueloje pagrobtas ir nužudytas dizainerės Carolinos Herreros sūnėnas

Garsios amerikiečių dizainerės Carolinos Herreros (78 m.) šeimą sukrėtė baisi tragedija – Venesueloje buvo pagrobtas jos sūnėnas, kuris nužudytas net ir gavus šeimos sumokėtą išpirką, praneša portalas „El Mundo“.
Dizainerė Carolina Herrera
Dizainerė Carolina Herrera / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Gegužės 11-osios vakarą dizainerės sūnėnas, 34-erių verslininkas Reinaldo Herrera ir jo verslo partneris, 31-erių architektas Fabrizio Mendoza valgė restorane Venesuelos sostinėje Karakase, kai juos užpuolė ir pagrobė nepažįstamieji.

Kaip praneša „El Mundo“, pagrobėjai pareikalavo išpirkos iš aukų artimųjų, tačiau, net ir gavę pinigus, jie abu vyrus nužudė ir paliko jų kūnus sunkvežimyje prie greitkelio.

„Labai ačiū už visas jūsų žinutes – šeima ir aš vertiname jūsų gerumą, – šeštadienio rytą savo „Instagram“ paskyroje rašė gedinti dizainerė. – Mūsų vienintelė viltis yra ta, kad tragiškas mūsų jaunojo sūnėno Reinaldo ir jo kolegos Fabrizio nužudymas padės sumažinti siaubingų skerdynių ir žmogžudysčių, kurios atliekamos prieš mūsų jaunimą Venesueloje, skaičių. Rinkimų rezultatai privalo būti gerbiami. Komunistinė diktatūra privalo pasitraukti.“

Pirmadienį dizainerė turėjo būti pagerbta specialiame renginyje Čikagoje, tačiau dėl šeimą ištikusios tragedijos ji jame nebedalyvaus – apdovanojimą jos vardu atsiims jos mados namų prezidentas.

Carolina Herrera yra venesueliečių kilmės Amerikos dizainerė, ji pagarsėjusi tuo, kad rengė ne vieną JAV pirmąją ponią, tarp jų – legendinę Jackie Kennedy, Laurą Bush, Michelle Obamą ir dabartinę prezidentienę Melanią Trump. Nužudytasis Reinaldo Herrera buvo dizainerės sutuoktinio Reinaldo Herreros brolio Luiso Felipe Herreros Guevaros sūnus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius