Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Victorios Beckham skandalo įkarštyje prabilo skeletu išvadintos lietuvės mama: „Kritikai pavydi“

Victorios Beckham naujoji reklaminė kampanija, kurios modeliu tapo iš Raseinių kilusi Giedrė Dukauskaitė, sulaukė didžiulio atgarsio internetinėje erdvėje – dizainerė kritikuota pasirinkusi „nesveikai liekną“ manekenę. Merginos mama Irena Dukauskienė davė išskirtinį interviu britų portalui „MailOnline“, kuriame stojo ginti savo dukters, kurią, jos manymu, internautai užsipuolė nepelnytai.
Victoria Beckham ir Giedrė Dukauskaitė, reklamuojanti jos kurtus akinius
Victoria Beckham ir Giedrė Dukauskaitė, reklamuojanti jos kurtus akinius / 15min montažas / „Victoria Beckham“/Tung Walsh ir „Scanpix“ nuotr.

Reklamines nuotraukas pamačiusios mamos ėmė piktintis, kad šitaip Victoria Beckham esą propaguoja mitybos sutrikimus – matydamos tokias itin lieknas manekenes reklamose, paauglės gali pradėti kompleksuoti dėl savo figūrų.

„Šita nuotrauka yra priežastis, kodėl mano ir taip liekna dukra mano, kad jai reikia mažiau valgyti“, – feisbuke piktinosi viena mama, o panašių komentarų buvo apstu.

Tose triukšmą sukėlusiose nuotraukose pozuoja iš Lietuvos kilusi manekenė, kuri šiuo metu yra įtraukta į geriausių pasaulio modelių Top-50.

Kilus šiam skandalui 15min bandė susisiekti su Giedre Dukauskaite, bet ji kalbėti nenorėjo.

Tačiau Giedrės Dukauskaitės mama nusprendė netylėti – davė interviu „MailOnline“ ir pareiškė, kad jos dukros kritikai tiesiog pavydi.

„Nesuprantu, dėl ko šis triukšmas – tai visiška nesąmonė. Galbūt dauguma tų ją kritikuojančių mamų pavydi mano dukters sėkmės? Atkreipkit dėmesį, kad Giedrei 29-eri, ji ne 16-metė, kuri dar nėra subrendusi“, – sakė Irena Dukauskienė.

Ji taip pat paneigė, kad jos dukra, kurią internautai lygino su skeletu, yra pernelyg liesa ar nesveikai plona.

„Pastarąjį kartą mačiau ją prieš du mėnesius, kai ji buvo grįžusi namo. Ji man visai neatrodė per liekna“, – užtikrino ji.

Niujorke gyvenančios manekenės mama taip pat pabrėžė, kad Giedrė labai mėgsta tradicinį lietuvišką maistą, kuris laikomas riebiu, ir jeigu būtų perdėtai susirūpinusi savo figūra, tokio nevalgytų.

„Ji valgė viską, ką jai siūliau – net cepelinus, kurie laikomi sunkiai virškinamu maistu. Ji taip pat valgė kepsnį su bulvėmis – neatsisakė jokio patiekalo, patikėkit manim“, – sakė manekenės mama.

Vida Press nuotr./Giedrė Dukauskaitė
Vida Press nuotr./Giedrė Dukauskaitė
Vida Press nuotr./Giedrė Dukauskaitė per „Dior“ kolekcijos pristatymą
Vida Press nuotr./Giedrė Dukauskaitė per „Dior“ kolekcijos pristatymą

Irena Dukauskienė britų portalui užtikrino, kad liekna it smilga Giedrė buvo visada, ir ne dėl dietų – tiesiog toks jos kūno sudėjimas.

Giedrės Dukauskaitės ūgis – 177 cm, liemens apimtis – 60 cm, krūtinės – 85 cm, o klubų – 89 cm.

Kalbėdama apie kritikos bangą sukėlusias nuotraukas, Irena Dukauskienė sakė: „Tai juokinga. Esu tikra, kad jie (kritikai) matė tai, ką norėjo matyti. Jei jie būtų matę daugiau Giedrės nuotraukų, nevadintų jos šitaip“.

TAIP PAT SKAITYKITE: Ant Paryžiaus aukštosios mados podiumo greta garsiausių pasaulio modelių – ir Giedrė Dukauskaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius