-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viena kitą parodijavusios Kardashianų moterys stebino panašumu: ar atpažinsite, kuri yra kuri?

Vis dar didelio žiūrovų susidomėjimo sulaukiantis šou apie bene garsiausios JAV šeimos gyvenimą „Keeping Up With The Kardashians“ 17-ąjį sezoną užbaigė su trenksmu. Prie vakarienės stalo Kardashianų ir Jennerių klano moterys susėdo įsikūnijusios viena į kitą – tokių priemonių imtasi siekiant sutaikyti šou metu besivaidijusias Kim ir Kourtney.
Kardashianų ir Jennerių klano moterys, įsikūnijusios viena į kitą
Kardashianų ir Jennerių klano moterys, įsikūnijusios viena į kitą / „Instagram“ ir Youtube.com nuotr.

Iš pradžių visos šeimos moterų santykius buvo bandoma pagerinti kelionės į Vajomingą metu. Ten damos dalyvavo komandinę dvasią stiprinančiose veiklose. Deja, naudos jos nedavė – Kourtney kelionę nutraukė anksčiau laiko. Paskutiniu šiaudu siekiant sutaikyti seseris tapo neįprasta užduotis.

„Ji sugalvojo, kad būtų smagu vakarieniauti persirengus kitu šeimos nariu“, – Kris idėją paaiškino Kourtney.

Tai buvo, kaip rašo „Entertainment Tonight“, viena linksmiausių šio sezono scenų. Prie stalo susėdusios moterys pasistengė, kad panašios į kitas jos būtų ne tik išvaizda, bet ir charakteriu.

View this post on Instagram

???????????????????? @kuwtk SEASON FINALE #tonight

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Šviesių ilgų plaukų peruku pasipuošusi Kris Jenner įsikūnijo į Khloe, o pastaroji, užsidėjusi juodų trumpų plaukų peruką, pasidariusi ryškų akių makiažą bei pasipuošusi masyviais auskarais, tapo lyg du vandens lašai panaši į savo mamą Kris.

Tuo tarpu Kourtney ir Kim, rodos, bandydamos išspręsti nesutarimus, taip pat persirengė viena kita. Veidą paslėpusi po dideliais akiniais nuo saulės, Kourtney taip įsijautė į savo seserį, kad nepabijojo parodyti, kokią arogantiška ji kartais gali pasirodyti.

Tuo tarpu pati Kim pasinaudojo proga pasišaipyti iš sesers polinkio naudotis savo mamos statusu. „Vėluoju į vakarienę, nes esu mama ir galiu visur vėluoti“, – įsikūnijusi į Kourtney kalbėjo Kim.

Nebuvo pamiršta ir Kylie Jenner – ją parodijuoti nusprendė Kendall Jenner, savo tamsias kasas paslėpusi po rožinių plaukų peruku, ir Kourtney Kardashian dukra Penelope, susirinkusius prie stalo stebinusi savo humoro jausmu.

„Galiu nusipirkti Kim ir Kourtney, nes turiu tiek daug pinigų“, – juokavo mažoji.

Nors parodijos iš geraširdiškų keletą kartų vos netapo tiesiog užgauliomis, vakarą moterys, kaip teigė, praleido smagiai. Kourtney prisiminė, kad šis realybės šou jai ir jos artimiesiems padovanojo išties daug malonių prisiminimų.

„Man patinka, kad Kim skatina žmones būti geriausiomis jų versijomis. Tai, apie ką svajoja, ji visada įgyvendina“, – sakė Kourtney.

VIDEO: Kendall Jenner Impersonates Kylie in the Best Way | KUWTK | E!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius