Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Vienas namuose“ žvaigždės M.Culkino pokyčiai: susitvarkė išvaizdą, turi naują draugę ir grįžta į kiną

Kultinės Kalėdų komedijos „Vienas namuose“ žvaigždė Macaulay Culkinas (36 m.) buvo išsižadėjęs vaidybos ir žvaigždės gyvenimo, tačiau persigalvojo – po 10 metų pertraukos jis vėl filmuojasi naujame projekte.
Taip Macaulay Culkinas atrodo šiandien ir 2012 metais (dešinėje)
Taip Macaulay Culkinas atrodo šiandien ir 2012 metais (dešinėje) / Vida Press nuotr.

TAIP PAT SKAITYKITE: Mirė filmo „Vienas namuose“ aktorius Johnas Heardas

Ir tai – ne vieninteliai pokyčiai jo gyvenime. Anksčiau buvęs apsileidęs ir nebepanašus į save, Macaulay Culkinas pagaliau susitvarkė savo išvaizdą – nusikirpo ilgus plaukus, nusiskuto ir ėmė rengtis tvarkingesniais drabužiais. Be to, jis šiandien atrodo daug sveikesnis ir laimingesnis nei prieš keletą metų, kuomet gerbėjai net baiminosi, jog kvaišalai jį gali privesti prie bedugnės.

Maža to, Macaulay Culkinas dar buvo pastebėtas ir pasimatyme – jis sekmadienį vakarieniavo populiariame Holivudo restorane „Craig's“ kartu su aktore Brenda Song (29 m.).

Juodu suvedė būtent naujasis Culkino filmas „Changeland“, tad kol kas nėra aišku, ar jiedu vakarieniavo tiesiog kaip draugiški kolegos, ar darbiniai santykiai spėjo peraugti į romantiškus. Tačiau išeidami iš restorano jiedu vengė būti nufotografuoti kartu ir laikėsi atokiau vienas nuo kito – Brenda nuskubėjo tiesiai į automobilį, o Macaulay eidamas link jo dar mėgino dangstytis veidą nuo paparacų.

15min primena, kad Macaulay Culkinas trumpai buvo vedęs bendraamžę aktorę Rachel Miner, o netrukus po skyrybų su ja pradėjo draugauti su kita aktore Mila Kunis (33 m.) – jiedu kartu praleido aštuonerius metus. Nuo 2013-ųjų Macaulay Culkinas buvo siejamas su aktore Jordan Lane Price (25 m.). Tuo tarpu Brenda Song anksčiau buvo susižadėjusi su Miley Cyrus broliu Trace'u, bet pora išsiskyrė 2012 metais.

Vida Press nuotr./Brenda Song
Vida Press nuotr./Brenda Song

Naujasis projektas, privertęs Macaulay Culkiną sugrįžti prie jo išsižadėtos aktorystės, yra gero jo draugo taip pat aktoriaus Setho Greeno režisūrinis debiutas.

„Filmuotis Tailande su nepaprasta komanda ir keliais mano artimiausiais draugais prilygsta svajonei“, – apie savo sugrįžimą sakė Macaulay Culkinas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Neoficialus „Vienas namuose“ tęsinys: Macaulay Culkinas parodė, kuo užaugęs virto Kevinas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius