Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Vienišas K.Reeveso gimtadienis – su žvakute ir keksu

Jau senokai dėl internete pasirodžiusių fotografijų aktorius Keanu Reevesas sudarė vienišiaus ir atsiskyrėlio reputaciją. Ne išimtis ir jo 46-asis gimtadienis, kurį aktorius atšventė vienas.
Keanu Reevesas
Keanu Reevesas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šeštadienį padarytose nuotraukose Keanu įamžintas sėdintis prie sandėlio vartų, šalia jo – gimtadieninis keksiukas su įsmeigta žvakute. Filmo „Matrica“ žvaigždė, vilkinti paprastus džinsus, marškinėlius ir tamsų švarką, nuotraukose įamžinta kalbanti telefonu, o vėliau ir su sandėlio darbuotojais.

Kiek anksčiau internete pasirodė nuotraukos, kuriose Keanu neatpažįstamai pasikeitęs – su neprižiūrėta barzda ir nutrinta beisbolo kepuraite. Toks įvaizdis K.Reevesą vertė panašų į benamį, o ne pasaulinio garso aktorių, tačiau paskutinėse nuotraukose Keanu atrodo žymiai geriau. Aktorius jau atpažįstamas gerbėjų, kurie su juo kartu gimtadienio dieną paprašė nusifotografuoti.

Reikia tikėtis, kad internautų „liūdnuoju Keanu“ pramintas aktorius mažu keksiuku tik pradėjo savo gimtadienio šventimą ir turi kitokių šventės planų.

Gimtadienines K.Reeveso nuotraukas galite išvysti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius