Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Volstrito vilko“ žvaigždė Margot Robbie į populiarumo aukštumas skrieja žaibišku greičiu

Prieš metus niekas nė nežinojo, kas tokia yra Margot Robbie, tačiau vienas geras ir ryškus vaidmuo Martino Scorsese filme „Volstrito vilkas“ („The Wolf of Wall Street“) šalia Leonardo DiCaprio žaviai blondinei atvėrė daugybę durų.
Margot Robbie filme „Volstrito vilkas“
Margot Robbie filme „Volstrito vilkas“ / Kadras iš filmo

Po „Volstrito vilko“ sėkmės pasiūlymai 23-ejų Margot Robbie pasipylė kaip iš gausybės rago – ir ją jau pradėjo kviesti pagrindiniams vaidmenims. Štai šią savaitę patvirtinta, kad naujokė Margot Robbie fantastiniame filme „Z for Zachariah“ pakeis kine jau įsitvirtinusią Amandą Seyfried, kuriai iš pradžių buvo patikėtas pagrindinis vaidmuo šiame filme.

Taip pat kalbama, kad žavioji australė yra viena realiausių kandidačių vaidinti Alexanderio Skarsgardo mylimąja naujoje Tarzano versijoje.

Margot Robbie ir Willas Smithas
Margot Robbie ir Willas Smithas

Tiesa, pasaulis dar prieš „Volstrito vilką“ turėjo progą išgirsti Margot Robbie vardą, tik ne pačiame geriausiame kontekste – pernai rudenį žiniasklaida užė, esą ji užmezgė romaną su kolega Willu Smithu ir ardo jo bei Jados Pinkett Smith santuoką. Tokius gandus mergina kategoriškai neigė.

VIDEO: Filmo „Volstryto vilkas“ anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius