Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vyrams jos padovanojo ragus (nuotraukos)

Pasaulyje, kurį valdo vyrai, į stipriosios lyties neištikimybę įpratome žvelgti pro pirštus. Tačiau ne tik vyrai nesugeba atsispirti moterų pagundoms. Garsios dailiosios lyties atstovės irgi kartais nusuka į kairę.
Tori Spelling ir Deanas McDermottas
Tori Spelling ir Deanas McDermottas / „Scanpix“ nuotr.

Tori Spelling (36) suviliojo pavyzdingą šeimos vyrą

Turtingo tėtušio dukrelė, būdama aktoriaus Charlie Shaniano (45) žmona, užmezgė romaną su pavyzdingu šeimos vyru – Kanados aktoriumi Deanu McDermottu (43). Jie susitiko juostos „Mind Over Murder“ (2005) filmavimo aikštelėje ir pradėjo susitikinėti. Nenuostabu, kad nauja meilė taip apsuko Tori ir Deano galvas, jog jie su sutuoktiniais nusprendė išsiskirti.
Tori ir jos pirmo vyro Charlie skyrybų procesas baigėsi 2006 m. balandžio 20–ąją. Už Deano Spelling ištekėjo po skyrybų prabėgus mažiau nei mėnesiui. Beje, McDermotto ir jo žmonos skyrybų procesas baigėsi iki vestuvių su Tori likus porai mėnesių. Po šio įvykio buvusi Deano sutuoktinė parašė knygą, kurią pavadino „Tori Spelling pavogė mano vyrą“. Tori ligi šiol gyvena su Deanu ir augina du vaikučius.

Jennifer Lopez (40) choreografą iškeitė į aktorių

Aistringas Jennifer ir Beno Afflecko (37) romanas sukėlė daug triukšmo. Dar didesnio susidomėjimo ši pora sulaukė tada, kai ligi tol padorumu garsėjusi Lopez be jokios sąžinės graužaties buvo neištikima tuomečiam savo vyrui choreografui Crisui Juddui (40). 2002 m. pabaigoje Jennifer nusprendė sudėti visus taškus ant „i“ ir, gavusi skyrybas su Juddu patvirtinantį dokumentą, akimirksniu susižadėjo su Benu. Tačiau garsenybių vestuvės taip ir neįvyko. Mažiau nei po dvejų metų Affleckas ir Lopez sužadėtuves triukšmingai nutraukė.

Britney Spears (28) – kekšytė, sauganti nekaltybę?

Popprincesė, draugaudama su savo pirmąja meile Justinu Timberlake’u (29), pasitaikius progai, per visus visuomenės informavimo šaltinius deklaravo esanti skaisti. Pasirodo, kaip tik tuo metu simpatiškam dainininkui Britney įstatė ragus su choreografu Wade’u Robsonu (27). Apie tai sužinojęs Justinas iš karto paliko Britney ir netgi sukūrė provokuojantį vaizdo klipą dainai „Cry Me a River“, iš kurios buvo galima suprasti, kad jie išsiskyrė dėl Spears išdavystės. Maža to, po daugelio metų artimas Britney draugužis papasakojo, kad turėjo intymių santykių su popprincese tuo metu, kai visas pasaulis žavėjosi jausmingu Spears romanu su Timberlake’u.

Kelly Brook (30) ragus įstatė svajonių vyrui

Modelis ir aktorė įžūlumu pralenkė visas. Savo vaikiną, daugumos moterų svajonių objektą Jasoną Stathamą (37), ji iškeitė į mažiau patrauklų aktorių Billy Zane’ą (44), kuris įsiminė suvaidinęs blogietį Caledoną Hockley filme „Titanikas“ (1997). Su šiuo aktoriumi Kelly susipažino juostos „Demonų sala“ (2005) filmavimo aikštelėje. Beje, Brook su Stathamu drauge gyveno septynerius metus, o santykiai su Billy neužtruko nė penkerių metų – jiedu išsiskyrė 2008–aisiais.

Meg Ryan (48): meilužis – iš keršto vyrui

2000 m. gyvenimo džiaugsmu trykštanti aktorė įsimylėjo aktorių Russelą Crowe (46) ir keletą mėnesių su juo apgaudinėjo vyrą Dennisą Quaidą (56). Po metų Meg pareiškė norą skirtis, o kai baigėsi skyrybų procesas, visam pasauliui papasakojo apie buvusio vyro neištikimybę. Tąsyk paaiškėjo, kad ne tik Ryan šilumos ieškojo kito vyro glėbyje. Pasirodo, Dennisas nuolat sukdavo į kairę, nė nebandydamas šių žygių slėpti nuo garsios žmonelės.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius