Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Wayne'o Rooney nėščia žmona atleido už neištikimybę: planuoja atnaujinti santuokos įžadus

Garsusis Anglijos futbolininkas Wayne'as Rooney (32 m.) rugsėjį kaip reikiant prisidirbo – išdavė savo besilaukiančią žmoną Coleen (31 m.) su kita ir taip vos nesugriovė beveik dešimtmetį trunkančios santuokos. Tačiau aistroms aprimus futbolininkas gali džiaugtis: pranešama, kad žmona suteikė jam dar vieną progą pasitaisyti – jiedu susitaikė.
Wayne'as Rooney su žmona Coleen
Wayne'as Rooney su žmona Coleen / „Instagram“ nuotr.

15min primena, kad rugsėjo pradžioje, kol nėščia Coleen atostogavo su trimis poros sūnumis Maljorkoje, namuose likęs Wayne'as Rooney pasuko į kairę. Viename bare futbolininkas leido laiką su 29-erių moterimi, su kuria vėliau patraukė link jos namų, kur ketino praleisti naktį – tačiau jų planus sujaukė policija. Paaiškėjo, kad futbolininkas vairavo neblaivus, ir šis jo „nuotykis“ akimirksniu apskriejo žiniasklaidą.

Viešai pažeminta Coleen jautėsi sugniuždyta – moteris net paliko 6 mln. svarų vertės šeimos namus Češyre ir laikinai prisiglaudė pas savo tėvus Liverpulyje.

Buvo kalbama, kad šis Wayne'o Rooney poelgis – paskutinis lašas Coleen kantrybės taurėje, tačiau dabar pranešama, kad aprimus aistroms pora vis tik susitaikė.

Anot „The Sun“, pora net ketina kitais metais, kuomet minės 10-ąsias vestuvių metines, atnaujinti santuokos įžadus.

„Pasakyti, kad jiems abiems pastarieji mėnesiai buvo sunkūs, yra per maža. Tačiau mūsų žiniomis, jiedu ateinančią vasarą planuoja atnaujinti santuokos įžadus – galbūt Barbadose, – „The Sun“ pasakojo vienas gerai informuotas šaltinis, norėjęs likti anonimu. – Mus tai nustebino, nes Coleen nėra kvailė ir ji – gana kietas riešutėlis. Wayne'ui tiesiog akmuo nuo širdies nusirito, kad ji suteikė jam dar vieną šansą.“

Kad pora iš tiesų susitaikė, patvirtina ir tai, jog praėjusią savaitę jiedu buvo pastebėti vakarieniaujantys dviese.

15min primena, kad Wayne'as Rooney kartu su Coleen yra nuo mokyklos laikų – jiedu susituokė 2008-aisiais Italijoje po penkerius metus užsitęsusių sužadėtuvių. Pora jau augina tris sūnus: Kai (8 m.), Klay (4 m.) ir Kitą (1 m. 10 mėn.). Rugpjūtį Coleen pranešė, kad laukiasi ketvirto vaiko.

„Instagram“ nuotr./Wayne'as Rooney su žmona Coleen ir sūnumis
„Instagram“ nuotr./Wayne'as Rooney su žmona Coleen ir sūnumis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius