-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Whitney Houston ir Celine Dion: nusipelniusios laimingo gyvenimo

Vėl šių žinomų dainininkių pavardės mirga spaudos puslapiuose. Viena po dešimties metų pertraukos grįžta į didžiąją sceną, o kita neseniai patyrė dar vieną persileidimą. Šias skirtingas moteris sieja ne tik skambus balsas, bet ir vidinė stiprybė, padedanti įveikti gyvenimo negandas.
Whitney Houston ir Celine Dion
Whitney Houston ir Celine Dion / AOP ir Scanpix nuotr.

Grožis

Whitney Houston (46) (toliau – W. H.): Beveik prieš 20 metų Niujorke Whitney  atsitiktinai pastebėjo modelių agentūros darbuotojas ir pasiūlė jai apsilankyti netoliese įsikūrusioje agentūroje. Mergina taip ir padarė. Jau 1981 m. Houston atvaizdas puošė tokių garsių žurnalų kaip „Cosmopolitan“, „Young Miss“, „Glamour“ ir „Seventeen“ viršelius. 1984 m. modelių kataloge buvo nurodyti šie būsimos muzikos žvaigždės kūno duomenys: 88–66–86. 1991–aisiais žurnalas „People“ Whitney įtraukė  į 50 gražiausių planetos žmonių sąrašą. 8–ojo dešimtmečio pradžioje Robertas De Niro (66) savo draugui prasitarė: „Whitney yra pati seksualiausia iš visų kada nors man matytų moterų. Ji nuostabi. Norėčiau, kad ji būtų su manimi.“

Celine Dion (41) (toliau – C. D.): Kai pirmąkart 38 metų prodiuseris Rene Angelilis (67) pamatė 12 metų mergaitę, Celine balsas privertė jį apsiašaroti. Rene iš karto suprato, kad prieš jį stovi būsima žvaigždė. Tačiau nemenką patirtį sukaupęs Angelilis tąsyk iš karto pastebėjo, kad Dion nėra gražuolė: jos nelabai dailiame veidelyje į akis ypač krito netaisyklingos formos labai atsikišę dantys, dėl kurių Celine mokykloje draugai pravardžiuodavo Vampyre. 1986 m. Dion nusprendė padaryti vienerių metų pertrauką. Per tą laiką ji susitvarkė dantis, pasidarė naują šukuoseną, pakeitė drabužių stilių. Kalbama, kad dainininkei tuomet buvo atlikta ir plastinė veido operacija, už kurią, žinoma, sumokėjo Angelilis.
Pertrauka kūryboje

W. H.: Šio amžiaus pradžioje Whitney kažkas atsitiko. Tikrąją pasitraukimo iš pramogų pasaulio priežastį sunku nusakyti. Gal išpopuliarėjusi dainininkė tiesiog užmigo ant laurų? Gal ji pasitraukė dėl vyro reperio Bobby Browno (40), kuris buvo ne tik narkomanas, alkoholikas, bet ir neurastenikas, nevengęs kumščiais auklėti garsios moters? Galiausiai pati Whitney irgi tapo priklausoma nuo narkotikų, ji neteko balso, dėl kurio iš proto kraustėsi visas pasaulis. Iš priklausomybės nuo narkotikų jai pavyko išsivaduoti motinos ir patyrusių specialistų dėka. Su smarkuoliu vyru  atlikėja išsiskyrė. Po beveik dešimties metų pertraukos ji vėl grįžta į sceną. Beje, specialistų teigimu, kai kurių natų Whitney nebeišdainuoja – audringas gyvenimo būdas paliko savo pėdsaką.

C. D.: Kai 1991 m. Celine sužinojo, kad jos vyrui diagnozuotas gerklės vėžys, ji pasitraukė iš pramogų pasaulio. Dvejus metus dainininkė buvo tik slaugė ir namų šeimininkė. „Man buvo visiškai nesvarbu, ar aš pasidažiusi, ar ne, kuo vilkiu ar kaip atrodau. Tiesiog tapau savo mylimo žmogaus šešėliu, kuris jį pakeldavo, kai jis suklupdavo, patiekdavo jam pietus, kai jis vos tik pagalvodavo apie valgį, paguldydavo jį į lovą, jei jis pajusdavo nuovargį“, – sunkų gyvenimo periodą prisimena dainininkė. Celine Dion net nustojo dainuoti, ko anksčiau nebūdavo netgi sergant angina. Kai vyrui po chemoterapijos kurso buvo sustabdytas vėžio plitimas, kai 2001–aisiais gimė ilgai lauktas sūnelis ir laimė vėl grįžo į Celine šeimą, moteris ėmė dainuoti. Iš pradžių tai buvo lopšinės mažyliui, paskui atlikėja prisiminė mėgstamas dainas ir tik vėliau, kai sutuoktinis patarė grįžti į muzikos pasaulį, dainininkė vėl pradėjo lavinti balsą. Netrukus Dion gerbėjams pranešė grįžtanti į sceną. 

„Scanpix“ nuotr./Whitney Houston su buvusiu vyru
„Scanpix“ nuotr./Whitney Houston su buvusiu vyru

Vyro nuodėmių tolerancija

W. H.: Susidaro įspūdis, kad Whitney, gyvendama santuokoje su Bobby, buvo užkietėjusi mazochistė, kuriai patiko būti patyčių objektu. Kiekvienąkart, kai vyras jai skeldavo antausį, ji verkdavo iš skausmo, tačiau giliai širdyje džiūgaudavo. Kelia ranką? Bet jis juk vyras! Niekuomet nežinai, ar Brownas grįš namo? Tačiau su juo neliūdna! Vyrui Houston atleido viską: net tris persileidimus, kurie įvyko dėl sutuoktinio išpuolių ir patirtų nervinių sukrėtimų. Whitney stengėsi jį apginti, pateisinti, kad ir ką jis iškrėstų, siekė sau įrodyti, kad būtent tokia turi būti beprotiška meilė, vienintelė gyvenime, visiškai nepanaši į nuobodžius paprastų žmonių jausmus. „Buvau pasiryžusi daryti bet ką, kad tik Bobby būtų šalia. Jis užgerdavo, ir aš iš paskos... Kai jis alkoholį pakeitė narkotikais, aš dariau tą patį“, – tamsųjį gyvenimo periodą prisimena dainininkė.

„Scanpix“ nuotr./Celine Dion su vyru
„Scanpix“ nuotr./Celine Dion su vyru

C. D.: 2002 m. ponia Yun Sung  apkaltino Rene išprievartavimu ir pareikalavo iš jo piniginės kompensacijos. Ponia pareiškė, kad prieš dvejus metus Rene įsiveržė į jos viešbučio kambarį, ją išprievartavo ir prigrasino nužudysiąs, jei ji apie tai kam nors prasitars. Yun Sung tvirtino neva turinti akivaizdžių įrodymų, t. y. prievartautojo sėklos pavyzdį, išlikusį ant jos suknelės ir apatinių drabužių. Pasirodo, Rene dvejus metus šiai moteriai mokėjo pinigus už tylėjimą. „Aš nepadariau nieko bloga. Patikėk manimi, neprievartavau tos moters. Mokėjau jai pinigus todėl, nes nenorėjau, kad kiltų triukšmas ir būtų skelbiamos nešvankios smulkmenos“, – nedrąsiai Rene Angelilis žmonai aiškinosi tą dieną, kai spauda paskelbė žinią apie gresiantį teismą. „Aš tikiu tavimi“, – atsakė Celine.  Yun Sung  advokatai pareikalavo, kad Rene atliktų ŽIV ir hepatito tyrimus. Jo teisininkai kaip įrodymą paprašė pateikti sėkla suteptą suknelę. Rene įvykdė reikalavimus, o ponia Sung  neturėjo ko parodyti. Po metų apsišaukėlė buvo nuteista kalėti už turto prievartavimą. Kai Celine ir Rene su sūnumi apsigyveno Las Vegase, pasveikęs po sunkios ligos vyras pasijuto nebereikalingas žmonai ir pasinėrė į azartinių lošimų pasaulį. Jis daug laiko praleisdavo kazino, prie pokerio stalo pralošdavo didžiules pinigų sumas. Kai Celine pamatė, kad jos vyras moko sūnų lošti pokerį, suprato, kad tučtuojau šeimą reikia išvežti iš Las Vegaso. Jie grįžo į Floridą.Vyro aistra azartiniams lošimams išblėso.

Meilės nuotykiai


W. H.: Iki 25 metų dainininkė buvo užmezgusi keletą meilės romanų. Ji turėjo santykių su popkaraliaus Michaelo Jacksono broliu Jermaine’u (54) ir futbolininku Randalliy Cunninghamu (46). Whitney buvo susižadėjusi su komiku Eddie Murphy (48). Jis buvo pernelyg švelnus ir dėmesingas dainininkei. Šiai moteriai reikėjo velnio, kuris įlystų į jos širdį ir užvaldytų ją jėga. Toks žmogus atsirado – tai Bobby Brownas. Jo reputacija buvo siaubinga: alkoholikas, nuolat areštuojamas už chuliganizmą, turintis tris nesantuokinius vaikus nuo skirtingų moterų... Nepraėjus nė metams nuo pažinties, jiedu susituokė. „Bobby geras tik tuo, kad jis neturi jokių slaptų ydų“, – pusiau juokais, pusiau rimtai dainininkė nuo žurnalistų atakų gindavo sutuoktinį, kurio visos ydos matėsi plika akimi. Kalbama, kad juostos „Asmens sargybinis“ (1992) filmavimo aikštelėje buvo užsimezgusi simpatija tarp Whitney ir Kevino Costnerio (54), tačiau įsiutęs Bobby greitai užgniaužė tokius jausmus. Po skyrybų Brownas paskelbė, jog Whitney už jo ištekėjo tik dėl to, kad norėjo nuslėpti savo biseksualumą, kad jo žmona neva užmezgė romaną su savo asistente Robin Krawford.

C. D.: Rene – Celine Dion prodiuseris ir sutuoktinis – vienintelis vyras šios moters gyvenime. „Aš tokia laiminga... Visos mano draugės svajoja sutikti tokį vyrą, kurį galėtų mylėti visą gyvenimą. O aš turiu tokį vyrą! Anksti Tave sutikau, nespėjau pridaryti klaidų, atbukti ir nusivilti. Tu mane padarei tokią, kokia aš esu dabar, išmokei mylėti gyvenimą, pačią save, džiaugtis ir svajoti. Tu man visuomet būsi reikalingas“, – dar visai neseniai, laukdamasi antrojo kūdikio, savo sutuoktiniui  sakė laiminga Celine.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius