-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Whitney Houston šiandien bus palydėta į paskutinę kelionę

Dainininkė Whitney Houston, praėjusį savaitgalį netikėtai palikusi šį pasaulį, šiandien gimtajame Niuarko mieste, Naujajame Džersyje, bus palydėta į paskutinę kelionę.
Whitney Houston (2009 m.)
Whitney Houston (2009 m.) / „Scanpix“ nuotr.

Atlikėjos šeima sutiko, kad laidotuvės būtų transliuojamos internetu. Vieną vienintelę vaizdo kamerą leista pastatyti Niuarko Naujosios vilties baptistų bažnyčioje, kur ir vyks laidotuvių mišios. Šioje šventovėje W.Houston dainavo dar būdama vaikas.

Filmuota medžiaga iš laidotuvių ceremonijos bus perduota naujienų agentūrai „Associated Press“. Kol kas jokia pasaulio televizija nepranešė, kad transliuos ceremoniją tiesiogiai, tačiau ją bus galima stebėti tinklalapyje Livestream.com/aplive.

Kol W.Houston šeima ruošiasi atsisveikinimui, Los Andželo teisėsaugos pareigūnai bando ištirti atlikėjos viešbučio kambaryje rastus receptinius vaistus. Dainininkės mirties liudijime prie žymos „mirties priežastis“ palikti žodžiai „atidėta“, tad ši grafa bus papildyta kuomet paaiškės tikrosios tragedijos aplinkybės. Teigiama, kad visais būdais stengiamasi paspartinti ir toksikologinių testų rezultatus.

48-erių W.Houston buvo rasta be sąmonės, panirusi po vandeniu vonioje „Beverly Hilton“ viešbutyje, praėjusio šeštadienio naktį. Jos kūną aptiko atlikėjos asistentė Mary Jones, dažniausiai užkulisiuose vadinta „Teta Mary“.

Dainininkės laidotuvės prasidės šeštadienį, vasario 18-ąją, 19 val. Lietuvos laiku. Numatoma jų trukmė – pusantros valandos, pranešė CNN. Velionei pagarbą atiduos pastorius ir gospelo dainininkas Marvinas Winansas. Jis 1992-aisiais sutuokė W.Houston su jos buvusiu vyru, atlikėju Bobby Brownu.

Po ceremonijos W.Houston bus palaidota „Fair View“ kapinėse Vestfilde, Naujajame Džersyje. Ten pat amžinojo poilsio 2003-aisiais atgulė jos tėvas Johnas Russellas Houstonas jaunesnysis. Penktadienį gimtojoje W.Houston Naujojo Džersio valstijoje buvo pusiau nuleistos valstybės vėliavos, taip pagerbiant velionę.

Pastaraisiais metais dainininkės talentą temdė jos kova su narkotikais, pakirtusi ir legendinį jos balsą.

Kaip CNN sakė W.Houston šeimai artimas šaltinis, dainininkė jau kelerius metus nevartojo stipriųjų narkotikų, nors gėrė vaistus nuo gerklės infekcijos ir raminamuosius bei panašius vaistus, kad galėtų užmigti. Draugo teigimu, išeidama pasilinksminti ji mėgdavo išgerti.

Garsių svečių laidotuvėse netrūks

Numatyta, kad per atsisveikinimą su W.Houston Niuarko Naujosios vilties baptistų bažnyčioje pasirodys tokie atlikėjai, kaip Stevie Wonderis, Alicia Keys ir W.Houston krikštamotė Aretha Franklin. Jų dalyvavimą patvirtino oficialūs velionės atstovai. Manoma, kad į ceremoniją atvyks ir buvęs W.Houston vyras B.Brownas.

Praktiškai niekuomet neklystantis tinklaraštininkas Perezas Hiltonas pranešė, kad pakviestųjų sąraše ir garsioji Oprah Winfrey. Į Niuarką atkeliauti ketina ir su W.Houston kino istorija tapusiame filme „Asmens sargybinis“ vaidinęs Kevinas Costneris.

Reuters/Scanpix nuotr./Whitney Houston (1998 m.)
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Whitney Houston (1998 m.)

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius