-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Willas Smithas dairosi į politiką

Tai, kad Holivudo aktorius Willas Smithas svajoja tapti JAV prezidentu, gal ir panašu į pokštą, tačiau vyras rimtai svarsto tapti politiku.
Willas Smithas su žmona aktore Jada Pinkett Smith.
Willas Smithas su žmona aktore Jada Pinkett Smith. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Vyro planus atskleidė Jada Pinkett-Smith. Aktorė, prodiuserė ir režisierė Showbizspy.com sakė, kad sutuoktinis kino ekraną iškeistų į politiką. Jis neprošal atsidurti net Baltuosiuose rūmuose.

„Willas svarsto galimybę imtis politikos. Kartą jis pridūrė, kad galėtų save įsivaizduoti kaip JAV prezidentą. Esmė ta, kad jis nejuokavo. Kalbėjo rimtai“, – pasakojo aktoriaus žmona.

Tiesa, jos pirmosios ponios vaidmuo nežavi. „Tai ne man“, – buvo kategoriška moteris, tačiau neslėpė, kad ir pati domisi šalies valdymu.

11-metį sūnų Jadeną ir 9-erių dukrą Willow su vyru auginanti J.Pinkett-Smith tvirtino sieksianti JAV švietimo sistemos reformos. „Mes su Willu norime palikti pėdsaką šioje žemėje. Trokšdami to sieksime nuveikti ką nors daugiau nei tik pasirodyti filmuose“, – sakė ji.

38-erių J.Pinkett-Smith ir 41 metų W.Smithas yra pagarsėję dėl filantropinės veiklos. Jie yra įkūrę Willo ir Jados šeimos fondą. Ši labdaros organizacija padeda miestuose gyvenantiems vaikams.

Beje, tėvo aktoriaus pėdomis seka sūnus Jadenas. Jis nusifilmavo netrukus kino ekranus pasieksiančiame filme „Karatė berniukas“. Filmo prodiuseris buvo ne kas kitas, o W.Smithas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius