Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Willas Smithas per 50-ąjį gimtadienį pasidovanojo ekstremalų šuolį virš Didžiojo kanjono: žiūrėkite

Rugsėjo 25-ąją Holivudo žvaigždė Willas Smithas atšventė 50-ąjį gimtadienį. O kadangi proga išskirtinė, aktorius įteikė sau dovaną, kurios dar ilgai nepamirš – atliko šuolį su guma iš sraigtasparnio virš Didžiojo kanjono.
Willas Smithas 50-ojo gimtadienio proga pasidovanojo šuolį virš Didžiojo kanjono
Willas Smithas 50-ojo gimtadienio proga pasidovanojo šuolį virš Didžiojo kanjono / Kadras iš filmo „Užslėptas grožis“ ir „Scanpix“ nuotr.

Šuolis antradienį buvo tiesiogiai transliuotas „YouTube“, o nutrūktgalvišką poelgį stebėjo tūkstančiai.

Ir pats įvykio kaltininkas pokštavo, kad ryžosi neapsakomam iššūkiui. Anot Willo Smitho, atlikti šuolį paskatino internetinio kanalo „Yes Theory“ iššūkis, kurio metu skatinama išeiti iš komforto ribų.

„Visą gyvenimą jaučiausi taip, lyg mane kontroliuotų baimė. Nieko nėra baisiau negu nuolatos gyventi su baimės jausmu širdyje“, – pasakojo Willas Smithas.

Aktorius pripažino, kad šuolio metu teko išgyventi daugybę jausmų: nuo visą kūną apėmusios baimės iki neapsakomo džiaugsmo. O pasisupęs virš bedugnės džiaugėsi, kad „nėra matęs nieko gražesnio“.

Svarbią dieną aktorių palaikė žmona Jada Pinkett Smith ir trys vaikai bei dešimtys giminaičių. Asmeniškai išvysti Willo Smitho šuolį galėjo ir ištikimi gerbėjai – aktorius surengė loteriją, o surinktos lėšos skirtos su sunkumais susiduriančiose šalyse gyvenantiems vaikams.

VIDEO: Willas Smithas 50-mečio proga pasidovanojo ekstremalią dovaną: triuką žiūrėjo tūkstančiai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius