-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„X failų“ žvaigždė Gillian Anderson išsiskyrė su savo gyvenimo draugu

Po šešerių kartu praleistų metų su savo gyvenimo draugu Marku Griffithsu išsiskyrė serialo „X failai“ žvaigždė Gillian Anderson.
Gillian Anderson
Gillian Anderson / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pora kartu augino du vaikus – Oscarą (5) ir Felixą (3). Tiesa, teigiama, kad Markas ir Gillian išsiskyrė taikiai, praneša Dailymail.co.uk.

Tai ne pirmosios garsios aktorės skyrybos. G.Anderson (43) 1994 metais ištekėjo už „X failų“ kūrybinės komandos nario Clyde‘o Klotzo. Budistinė vestuvių ceremonija įvyko Naujųjų metų dieną prie 17 duobutės golfo laukuose Havajuose. Pora susilaukė dukters Piper Maru. 1997 metais Clyde‘as ir Gillian išsiskyrė.

Filmo „Paskutinis Škotijos karalius“ aktorė taip pat buvo ištekėjusi už dokumentinių filmų autoriaus Juliano Ozanne, tačiau 2006 metais, vos po dvejų metų santuokos, pora pasuko skirtingais keliais.

Tai nutiko praėjus vos keliems mėnesiams po to, kai Gillian interviu gėjų žurnalui „Out“ paatviravo apie praeityje turėtus lesbietiškus santykius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius