Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ypatinga kalėdinė dovana šešiametei Kardashianų dukrai: tėvai įteikė originalų M.Jacksono švarką

Kim Kardashian ir Kanye Westas Kūčių vakarą savo dovaną dukrai pademonstravo instagrame. Kartu žinoma moteris paaiškino, kad jos dukra yra didelė Michaelo Jacksono gerbėja, praneša people.com.
Michaelo Jacksono švarkas, Kim Kardashian su dukra North West
Michaelo Jacksono švarkas, Kim Kardashian su dukra North West / Socialinių tinklų nuotr.

Kim Kardashian-West ir jos vyras Kanye Westas per šias Kalėdas smarkiai pasistengė dėl savo dukters North. Kūčių vakarą Kim Kardashian pasidalijo daugybe instagramo istorijų, kuriomis atskleidė, kad savo dukrai North (6) ji nupirko tą patį velvetinį švarką, kurį kadaise vilkėjo Michaelas Jacksonas.

Kim Kardashian-West paaiškino, kad ji ir K.Westas švarką įsigijo aukcione ir kad „North yra tikrai didelė Michaelo Jacksono gerbėja“.

Švarko viduje – nuotraukos, kuriose velionis dainininkas N.Jacksonas dėvi drabužį, viešumoje pasirodydamas su Elizabeth Taylor.

Socialinių tinklų nuotr./Michaelo Jacksono švarkas
Socialinių tinklų nuotr./Michaelo Jacksono švarkas
Socialinių tinklų nuotr./Michaelo Jacksono švarkas
Socialinių tinklų nuotr./Michaelo Jacksono švarkas

„Mes žinojome, kad jai tai labai patiks“, – K.Kardashian paaiškino vaizdo įrašuose. „Keeping Up with the Kardashians“ žvaigždė taip pat parodė, jog švarko rankovės yra kol kas „prikabintos“ tam, jog North galėtų drabužį nešioti dabar.

„Ji tokia dėkinga ir susijaudinusi“, – linksmai sakė Kardashian West.

Vida Press nuotr./Kim Kardashian su dukra North
Vida Press nuotr./Kim Kardashian su dukra North

Westų pirkinys parodė, kad viešoji nuomonė apie M.Jacksoną dar labiau susiskaldė nuo tada, kai HBO pasirodė dokumentinis filmas „Leaving Neverland“, vėl į viešumą iškėlęs įtarimus, jog atlikėjas seksualiai išnaudojo mažus berniukus.

Filmas „Leaving Neverland“ buvo išleistas sausį. Jame dėmesys buvo atkreiptas į du vyrus – Wade'ą Robsoną ir Jamesą Safechucką, kurie tvirtina, jog M.Jacksonas seksualiai išnaudojo juos abu, kai jie dar buvo vaikai. Prieš mirtį žvaigždė ne kartą neigė tokius kaltinimus ir buvo išteisintas 2005 m. Kalifornijoje jam iškeltoje vaikų seksualinio išnaudojimo byloje.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Michaelas Jacksonas (2005 m.)
AFP/„Scanpix“ nuotr./Michaelas Jacksonas (2005 m.)

Vis dėlto dokumentinis filmas turėjo ilgalaikį poveikį Michaelo palikimui: kelios radijo stotys iš grojaraščių išėmė Michaelo hitus, o 2700 arų žvaigždės „Neverland“ ranča (dabar pervadinta į „Sycamore Valley Ranch“) buvo pardavinėjama už 70 proc. mažesnę sumą.

K.Kardashian ir K.Westo šeimos akimirkos – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius