-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žinios iš Barbadoso: dainininkė Rihanna turi slaptą šeimą

Gimtojoje Barbadoso saloje popžvaigždė Rihanna turi slaptą šeimą – dvi seseris ir brolį. Jie atsirado iš moteris mėgusio atlikėjos tėvo nuotykių.
Rihanna
Rihanna / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Rihanna

Kaip išsiaiškino Karibuose esančioje saloje lankęsis „The Sun“ žurnalistas, paprastą gyvenimą gyvenantys milijonus uždirbančios Rihannos giminaičiai yra visiškai jai atsidavę.

23-ejų dainininkė turi du jaunesnius brolius, kurių jos tėvas Ronaldas Fenty susilaukė su jos motina Monica. Paaiškėjo, kad Rihanna turi ir tris vyresnius giminaičius – dvi seseris ir brolį, visus nuo skirtingų motinų. Visi jie anksčiau niekuomet nebuvo bendravę su žurnalistais, o dabar atvirai papasakojo apie vaikystę kartu su populiariąja seserimi.

Be to, Rihanna yra ir teta – jos vyresnė sesuo Kandy, kuriai 32-eji, turi dvi dukras – 14-os Brandy ir 11-os Crystal. Viename iš nematytų kadrų jos yra užfiksuotos kartu. Nuotraukoje Rihannai 15-ika. „Net tada, prieš išgarsėdama, ji buvo labai smagi. Mano mergaitėms ji visada labai patiko. Aišku, joms ypač malonu, kad jų teta yra viena garsiausių pasaulio atlikėjų. Jos dievina Rihannos muziką ir visada dainuoja jos dainas“, – pasakojo netikra atlikėjos sesuo Kandy.

Moters teigimu, Rihanna visuomet mėgo būti dėmesio centre ir pozuoti prieš fotoaparatus. „Ne, pati aš nedainuoju, niekada nebandžiau. Tačiau nuo tada, kai sužinojau, kad ji mano sesuo, atidžiai seku jos karjerą ir skaitau, ką ji veikia. Matėmės vos kelis kartus po to, kai susipažinome. Tačiau Rihanna daugiausia dirba JAV ir mes retai pasikalbame“, – sakė Kandy. Ji teigė nejaučianti netikrai seseriai pavydo ir džiaugiasi jos laime net gyvendama neištaigingą gyvenimą.

Kiti du Rihannos neviešinti giminaičiai – 30-metė netikra sesuo Samantha ir 27-erių netikras brolis Jamie. Visi jie sutaria tarpusavyje ir taip pat bendrauja su Rihannos jaunesniaisiais broliais 21-erių Rorrey ir 15-mečiu Rajadu.

Nematytas jaunos Rihannos ir jos šeimos nuotraukas pamatyti galite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius