Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žurnalas „Maxim“ seksualiausia pasaulio moterimi išrinko modelį Kate Upton: ar sutinkate?

Vyrų žurnalas „Maxim“ kasmet sudaro jau tradiciniu tapusį karščiausių pasaulio moterų šimtuką, o šiemet jo viršūnėje atsidūrė amerikiečių modelis Kate Upton (26 m.).
Kate Upton
Kate Upton / „Maxim“/Gilles Bensimon nuotr.

Pernai lapkritį Italijoje už amerikietiškojo futbolo žvaigždės Justino Verlanderio ištekėjusi Kate Upton žurnalo sprendimu užėmė pirmą vietą karščiausių pasaulio moterų šimtuke ir atitinkamai papuošė specialaus žurnalo numerio viršelį.

Fotosesija vyko Negevo dykumoje Izraelyje ir Gilleso Bensimono nuotraukas pristatydama „Maxim“ komanda retoriškai klausė, ar dykuma dar begali būti karštesnė, kai joje – tokia moteris kaip Kate Upton?

Į „Maxim Hot 100“ šiemet pateko ir Kendall Jenner, Gigi Hadid ir net pirmoji JAV ponia Melania Trump! Susipažinti su visu šimtuku galite paspaudę ČIA.

Ankstesniais metais „Maxim“ seksualiausia pasaulio moterimi yra paskelbęs tokias žvaigždes kaip Taylor Swift, Miley Cyrus ar „Victoria's Secret“ angelą Candice Swanepoel.

#MaximHot100 @maximmag

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius