-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žurnalas „People“ pačios gražiausios pasaulio moters neberinks: tai ne grožio konkursas

Įtakingiausias pramoginis žurnalas „People“ beveik 30 metų rinkdavo gražiausią pasaulio moterį, tačiau šiais metais gražiausiųjų numerio koncepcija keičiasi. Žurnalo redakcija nusprendė, kad tai – ne grožio konkursas, ir negalima išskirti vienos moters kaip pačios gražiausios ar gražesnės už kitas, juo labiau, kai grožis – ne vien tik išvaizda.
Julia Roberts ir Pink su vaikais ant „People“ gražiausiųjų viršelių
Julia Roberts ir Pink su vaikais ant „People“ gražiausiųjų viršelių / „People“ viršeliai

„People“ gražiausių žmonių numerį leidžia nuo 1990 metų, specialaus numerio puslapiuose galima rasti daugybę fotosesijų ir interviu su gražiausiais, anot žurnalo, žmonėmis, tačiau tradiciškai būdavo išrenkama ir viena gražiausia pasaulio moteris – ji papuošdavo žurnalo viršelį.

Per beveik tris dešimtmečius gražiausiųjų numerio koncepcija keitėsi, tačiau jį visuomet lydėjo žodžiai „pati gražiausia“. Šiemet nuspręsta numerį pervadinti tiesiog „Grožio numeris“, kad būtų aišku, jog tai – ne grožio konkursas, ir vienos pačios pačiausios nėra.

Kažkuri viena moteris nėra gražesnė už visas kitas – visos yra gražios, net jei yra labai skirtingos. Ir visai nesvarbu amžius, rasė ar figūros tipas, o patys svarbiausi grožio kriterijai, anot „People“, apskritai yra nesusiję su išvaizda – tai stiprybė, žmogiškumas ir meistriškumas savo veiklos srityje.

Visus šiuos kriterijus kuo puikiausiai atitinka naujos koncepcijos gražiausiųjų numerio viršelio veidas – dainininkė Pink. Ji žurnalui pozavo kartu su savo vaikais – šešerių dukra Willow ir 15-os mėnesių sūnumi Jamesonu.

„Ji – atlikėja, motina ir pavyzdys kitiems, jos nuoširdumas, humoras, pasitikėjimas savimi ir ryškiai šviečianti žvaigždė daro ją viena mylimiausių ir didžiausią susižavėjimą keliančių garsenybių pasaulyje“, – taip Pink apibūdino „People“ vyr. redaktorius Jessas Cagle'as.

Tad nuo šiol „People“ savo gražiausiųjų numerį dedikuos apskritai gražiems žmonėms tiek savo išore, tiek vidumi, ir kurie įkvepia kitus.

„People“ viršelis/Pink su dukra Willow ir sūnumi Jamesonu
„People“ viršelis/Pink su dukra Willow ir sūnumi Jamesonu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius