Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

22 šalių žurnalistai išrinko Europos metų automobilį 2024 m.: „Renault“ įveikė BMW

Jau tapo tradicija, kad tarptautinėje Ženevos automobilių parodoje pirmą jos dieną paskelbiamas konkurso „Europos metų automobilis“ nugalėtojas.

Šiais metais į finalinį TOP7 pateko šeši elektromobiliai ir vienas hibridas – naujasis „Toyota C-HR“. Kiti šeši finalininkai – BMW 5 Series, „BYD Seal“, „Kia EV9“, „Peugeot 3008“, „Renault Scénic“, ir „Volvo EX30“.

Didžioji kova, skelbiant nugalėtoją, užvirė tarp BMW 5 Series ir „Renault Scenic“ – pirmavo tai vienas, tai kitas. Tačiau „Renault Scenic“ surinko 329 balus, o BMW 5 Series– 308. Daugiau balsavimo rezultatų – nuotraukų galerijoje.

„Scenic E-Tech Electric“ – visiškai elektrinis automobilis, sukurtas naudojant vidutinio dydžio „AmpR“ platformą (buvusi CMF-EV), skirtas dirbantiems žmonėms, ieškantiems universalumo. Nulinės taršos, judrus, lengvas (1 890 kg) ir kompaktiškas (4,47 m ilgio), „Scenic“ puikiai tinka miesto keliams bei ilgoms kelionėms.„Scenic“ gali pasigirti teoriniu iki 625 km nuvažiuojamu atstumu (WLTP), komfortu, erdviu interjeru ir gausiomis technologijomis.

15min žurnalisto kelionę į Ženevos automobilių parodą inicijavo „Renault group“. Tai neturi jokios įtakos publikacijos objektyvumui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius