-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

ABT inžinieriai toliau džiugina „Audi“ gerbėjus: patobulinimų sulaukė „RS Q3“ modelis

Automobilių tobulinimo kompanija ABT nesiliauja eksperimentuoti su „Audi“ automobiliais. Vos pristatę „RS6-R“ patobulintą modelį, inžinieriai paskelbė ir apie dar vieną egzempliorių – „RS Q3“.
„Audi RS Q3 ABT“
„Audi RS Q3 ABT“ / „ABT-Sportsline” nuotr.

Dabar, kai antrosios kartos „Audi TT“ jau nebegaminamas, pigiausias būdas džiaugtis RS 2,5 litro darbo tūrio varikliu – įsigyti „Audi RS Q3“. Tai pirmasis „Audi“ krosoveris, gavęs RS modifikaciją, tačiau „Audi“ šį modelį išleido su šiek tiek mažiau galios, nei jos randama kituose šio gamintojo automobiliuose su tuo pačiu varikliu.

Ar yra išeitis? Žinoma. Norintiems daugiau galios pasiryžę padėti vokiškų automobilių tobulinimo specialistai – ABT kompanija.

Iš gamyklos išriedėjusio „Audi RS Q3“, kurį visai neseniai teko išbandyti ir GAZAS.LT žurnalistams, pajėgumas siekia 310 arklio galių. Sukimo momentas – 420 niutonmetrų. „ABT“ visai nesunkiai surado dar papildomą šimtą arklio galių ir sukimo momentą padidino iki 530 Nm.

„ABT-Sportsline” nuotr./„Audi RS Q3 ABT“
„ABT-Sportsline” nuotr./„Audi RS Q3 ABT“

„Audi“ ir „VW“ tobulinimo specialistai panaudojo standartinį metodą. Buvo perprogramuotas automobilio kompiuteris ir patobulinta išmetimo sistema. Gamyklinė „RS Q3“ versija turi vieną, apvalios formos išmetamųjų dujų vamzdį, tačiau nuotraukose matosi, jog „ABT“ panoro net keturių vamzdžių.  

Galima teigti, kad atlikti beveik analogiški darbai, kokius kompanija įgyvendino  su „Audi RS6-R“ projektu.

Automobilis buvo papuoštas 21-o colio ratlankiais ir 255/30 išmatavimų padangomis. Kėbulas įgavo agresyvesnę formą, o modelio priekį papuošė ABT stiliui būdingos juodos grotelės su kompanijos užrašu. ABT pasirūpino ir atributais interjere.

„ABT-Sportsline” nuotr./„Audi RS Q3 ABT“
„ABT-Sportsline” nuotr./„Audi RS Q3 ABT“

Patobulintą „Audi RS Q3“ modelį ABT inžinieriai planuoja eksponuoti savo stende, Ženevos automobilių parodoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius