Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Agrorodeo Dakar“ komanda – investuotuojams skirtoje Klaipėdos LEZ reklamoje

Dakaro ralio komandos „Agrorodeo Dakar“ nariai kartu su Klaipėdos laisvąja ekonomine zona (LEZ) trumpame investuotojams skirtame video siužete pristato ir aptaria sėkmės lenktynėse ir versle panašumus. Vaizdo klipas buvo nufilmuotas Klaipėdos LEZ teritorijoje.

Filmuke Dakaro lenktynininkai dalijasi mintimis apie tai, kas lemia sėkmę ralyje: greitis ir dinamika, aplinka ir jos analizė, patirtis, pasitikėjimas, komandinis darbas ir kiti faktoriai. Visa tai savo investuotojų bendruomenei siūlo ir Klaipėdos LEZ: teritorijoje puikios sąlygos greitam startui, ideali verslo aplinka dėl infrastruktūros, mokestinių paskatinimų, geografinės padėties bei talentų, taip pat patyrusi ir aktyviai bendraujanti verslo bendruomenė.

Eimantas Kiudulas, Klaipėdos LEZ vadovas, tvirtina, kad keleto pastarųjų metų bendradarbiavimas su „Agrorodeo Dakar“ komanda puikiai atitinka LEZ siekius: populiariame tarptautiniame renginyje pranešti apie save pasauliui ir kartu plėtoti dialogą su namų rinka, kurioje Dakaro lenktynės itin populiarios.

„Vertiname šią partnerystę ne tik dėl mūsų vardo sklaidos užsienyje, bet ir dėl Vaidoto Žalos bei Sauliaus Jurgelėno darbo su mūsų bendruomene. Kasmet po Dakaro lenktynininkai aplanko mūsų investuotojus ir verslo bendruomenę, dalijasi patirtimi, diskutuoja, dalyvauja įvairiuose renginiuose. Kasmet atrandame vis daugiau įkvėpimų ir panašumų, kuriuos šiemet pabandėme sutalpinti į neilgą, tačiau įtraukiantį video siužetą“, – teigia E. Kiudulas.

„Be jau minėtų faktorių, sėkmę lenktynėse ir versle taip pat lemia veržlumas, atkaklumas ir noras nuolat tobulėti. Džiaugiamės, kad šiomis savybėmis pasižymi ir kasmet auganti Klaipėdos LEZ verslo bendruomenė“, – prideda lenktynininkas Vaidotas Žala.

Primename, kad šiais metais „Agrorodeo Dakar“ komanda įsirašė į Lietuvos Dakaro istoriją užimdama pirmąją vietą pačiame pirmajame Saudo Arabijoje vykusio Dakaro ralio greičio ruože.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius