Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Apklausos rezultatai rodo, kad hibridiniai automobiliai aplenks benzininius jau 2020-aisiais

Didžiosios Britanijos kompanijos „Lex Autolease“ užsakytos apklausos duomenimis, jau 2020 metais hibridinių automobilių pardavimas aplenks benzininių. Skamba labai optimistiškai.
„Toyota Prius“
„Toyota Prius“ / Gamintojo nuotr.
Temos: 1 Benzinas

Arba pesimistiškai, turint galvoje, kad tikrai ne visi gamintojai investuoja į hibridinius automobilius. Iš didžiųjų gamintojų verta paminėti „Renault“ ir „Fiat“. Pirmieji sako peršokę vieną evoliucijos laiptelį ir susikoncentravę į elektrinius automobilius, o italai tuo tarpu vieną po kitos kuria technologijas dyzeliniams ir benzininiams automobiliams. „Fiat“ iki šiol neatskleidė planų gaminti nei hibridinį, nei elektra varomą automobilį.

Apklausos rezultatai rodo, kad 78 proc. apklaustųjų mano, jog didžiųjų kompanijų automobilių parkų valdytojai pirmieji parodys pavyzdį rinkdamiesi hibridus, o jų pavyzdžiu paseks visi pirkėjai. Ar tikrai?

„Toyota“, lyderiaujanti hibridinių automobilių kūrimo kompanija, būtų patenkinta tokia kryptimi. Tuo tarpu „Renault,Nissan“, atvirkščiai. Mūsų manymu, sėkmė lydės tuos, kurie pirmieji sugebės hibridinius ar elektra varomus automobilius atpiginti iki šiandienių hečbekų kainos. Taip pat ypač svarbūs visi rinkodaros žingsniai. Kas pirmas susitars su bankais dėl palankesnių paskolų automobiliams? Kam pavyks įtikinti šalių vyriausybes dėl mokesčių lengvatų? Galiausiai kam pavyks sumažinti gamybos sąnaudas? Tad kas pirmesnis, tas gudresnis. Lenktynės prasideda. Tiesa, jos vyksta jau gerus dešimt metų ir bent kol kas, mūsų nuomone, rezultatu 3:0 laimi hibridiniai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje