Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Audi“ ruošia karštuosius „S1 Quattro“

Kompaktiškų prabangių miesto automobilių segmento viršūnėje esančius „Audi A1“ netrukus aplankys pokyčiai. Teigiama, kad gamintojas ruošia ne tik kosmetinį atnaujinimą, bet ir visiškai naujas, galingesnes „S1 Quattro“ versijas.
„Audi S1 Quattro“ prototipas
„Audi S1 Quattro“ prototipas / Facebook.com nuotr.
Temos: 2 Audi „Audi A1“

„Audi“ gamino „A1 Quattro“, tačiau šiuos kompaktiškus automobilius su 253 AG ir visų varančiųjų ratų važiuoklėmis galėjo įsigyti tik 333 laimingieji. Panašu, kad gamintojas išgirdo to nespėjusių padaryti vairuotojų prašymus – S1 modelių gamyba nebus taip griežtai ribojama.

Interneto platybėse pasklido ir užmaskuoto „S1 Quattro“ prototipo nuotraukos. Automobilis įgavo šiek tiek pakeistos formos žibintus, agresyvesnę kėbulo apdailą. Teigiama, kad galinę dalį puošia keturi išmetimo vamzdžiai.

Nežinoma, kokie motorai bus montuojami šiuose automobiliuose, tačiau tikėtina, kad vokiečiai apsistos ties 2,0 litrų, keturių cilindrų TFSI motorų su maždaug 220 AG. Jie, savaime suprantama, bus paskirstomi visiems varantiesiems ratams.

Naująjį kompaktišką hečbeką su visais varančiaisiais ratais sunku būtų pavadinti legendinio „Audi S1 Sport Quattro“ įpėdiniu,  tačiau tikėtina, kad naujasis automobilis taip pat pasižymės puikiomis valdymo savybėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius